Menu Close

Ne gubite dobrog muškarca zbog prolazne avanture: Kako prepoznati pravu ljubav od prolazne zaljubljenosti

Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Ljubav je trajna, dok je zaljubljenost obično prolazna.

Glavna razlika je u tome što je zaljubljenost prolazna, dok je ljubav trajna. Ono što im je slično jeste da su oboje bitni sastojci emotivnog iskustva. Voljeti nekoga znači želeti ih pored sebe zauvek. Ljubav je razumna. Volimo svoje roditelje jer su uvek tu za nas, spremni da nas podrže bezuslovno.

Volimo svoje prijatelje jer su naša podrška u svim životnim situacijama. Volimo svoje partnere jer nas vole i pružaju nam podršku koja nam je potrebna. Ali što se tiče partnera… kada ih volimo, jesmo li zaljubljeni u njih? Voleti partnera znači prihvatiti sve njegove osobine.

Voljeti muškarca znači voljeti ga do te mjere da ovo divljenje kod vas izaziva strast. Kad sam pogled na njega izaziva divan osjećaj u vama. Voljeti muškarca znači dijeliti s njim sve vaše misli – i bitne i nebitne. Voljeti osobu znači osjećati toplinu i smirenost.

Muškarac se voli istinski tako što znate da mu možete reći sve što vas muči, tako što znate da imate sigurnost u njemu. Čak i ako iskra strasti zataji u vašoj vezi znaćete da ga volite tako što ga poštujete do te mjere da ni sa kim drugim ne bi proveli veče.

Zaljubljenost je prolazna. Ona donosi divne trenutke, ali može nas takođe odvesti i u neželjene situacije, kao što su ljubavne afere. Svaka ljubavna veza prolazi kroz krizne periode u kojima se partneri bore da održe svoju vezu. Ako se u takvom trenutku jedan partner zaljubi u nekog drugog i ode k njemu, to znači da menjate kralja za pijuna.

Zaljubljenost često dolazi kao iskušenje koje testira našu ljubav i vernost. Ljubav je kao more, u kojem možete izabrati da budete blistavi, čisti biseri ili istrošene, hrđave olupine.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *