Menu Close

Horoskop za kraj aprila 2024: Rak izbegava rasprave, Strelac čeka divno iznenađenje, a Ribe na životnoj raskrsnici…

April nam je doneo pravo proleće i pojačane emocije, ali i važne astrološke događaje poput koridora pomračenja i retrogradnog Merkura u Ovnu. Iako je koridor pomračenja završen totalnim pomračenjem Sunca 8. aprila, retrogradni Merkur i dalje ostavlja svoj uticaj na živote i planove svih znakova Zodijaka.

Astrolozi najavljuju da će se od 11. aprila osetiti snažan uticaj Marsa u konjunkciji sa Saturnom u Ribama, pa nije preporučljivo donositi važne odluke. Zato je bolje posvetiti se detaljnom planiranju u narednom periodu, barem dok se retrogradnost konačno ne završi.

Ovan

Za Ovnove će se stvari odvijati dobro na poslovnom planu. Dok se Mars spaja sa Saturnom u Ribama, doneće vam energiju takmičenja i uspeha. Počev od danas, ukazaće vam se brojne mogućnosti, pa naredna dva dana treba da iskoristite za jasnu i efikasnu komunikaciju. Kraj aprila je odličan za izveštaje, pregovore, potpisivanje novih ugovora i sastanke sa rukovodiocima u vašoj kompaniji.

Bik

Bikovi, danas je odličan dan za rešavanje sukoba, sporova i pravnih pitanja. Venera, planeta romantike i ljubavi, povoljno će uticati na vaš privatan život. Što se tiče poslovne sfere, možete očekivati da novac dolazi iz raznih izvora. Mesec je ušao u vašu kuću prihoda, ličnih vrednosti i resursa. Naredni dani su povoljni za razgovor sa finansijskim savetnicima, koji mogu da vas posavetuju kako da pametno uložite vaš novac.

Blizanci

Blizanci, prava je prilika da dokažete ko ste i od čega ste sazdani – pokažite svoje odlične veštine komunikacije i budite spremni za jaku konkurenciju. Danas Mesec ulazi u vaš znak, unoseći dodatnu dozu lične energije. Zato ćete se osetiti posebno motivisani da obavljate kućne poslove i svakodnevne obaveze, kao i druge zadatke u privatnom životu. Nemojte propustiti da se u večernjim satima opustite i date sebi oduška – provedite vreme na otvorenom i slušajte klasičnu muziku. Obavezno zapišite svoje misli, namere i planove za ostatak meseca.

Rak

Rakovi, vi ste jedini horoskopski znak kojim vlada Mesec, pa ste posebno osetljivi na fluktuacije njegove promenljive energije. Danas možete započeti sa osećajem nestabilnosti, dok pokušavate da se setite da li ste zaboravili nešto zaista bitno. Pripazite šta govorite i radite u blizini osoba za koje niste sigurni da im možete pokloniti svoje poverenje. Pokušajte pažljivo pratiti svoje emocije i izbegavajte ulazak u rasprave sa kolegama.

Lav

Lavovi, današnji dan je sjajan za pružanje ruke pomoći drugim osobama. Kako Mesec ulazi u vaš sektor prijateljstva, lako se možete naći u centru pažnje, ukoliko planirate neki događaj. Ovo nije trenutak za odlaganje važnih pitanja – pokušajte se fokusirati na rešavanje trenutnih problema koji utiču na vašu karijeru.

Devica

Umesto da svoje misli brižljivo čuvate samo za sebe, zapišite ih ili ih podelite sa nekim kome verujete – preterano razmišljanje može da iscrpi vašu energiju. Danas, retrogradni Merkur rotira na vašem 22. stepenu u Ovnu, iznoseći na videlo vaše tajne strahove. Ponekad je bitno živeti za danas i iskoristiti sve što nam ovaj trenutak pruža. Moguće je da dani pred nama budu ispunjeni kreativnim idejama – možda ćete pronaći inspiraciju za novi projekat ili smisliti rešenje za problem koji čeka da bude rešen.

Vaga

Vage, u narednim danima mogli biste biti iznenađeni neočekivanim poklonom od rođaka ili osobe koja vam je pomogla u prošlosti. Tokom današnjeg dana, Venera će imati snažan uticaj na vas, omogućavajući vam da započnete novi projekat ili zadatak koji iziskuje mnogo energije. Kraj aprila je odličan period za pravljenje planova, pripremu za putovanje ili podnošenje dokumenata.

Škorpija

Škorpije, vaša vladajuća planeta Pluton nalazi se u Biku, pa će vaš um biti okupiran novčanim pitanjima. Bićete spremni da izađete iz svoje zone udobnosti, što je pravi način da započnete potpuno novu fazu u svom životu. Stvari idu na vašu vodenicu – sve što vam je potrebno možete dobiti sa velikom lakoćom.

Strelac

Strelčevi, vreme je da pokažete svoju istrajnost i unutrašnju snagu. Uz pomoć uticaja planete uspeha, Jupitera, bićete u prilici da ostvarite ono o čemu dugo sanjate. Mesec je ušao u Blizance, vašu solarnu kuću posvećenosti. Moguće je da ćete upoznati određenu osobu sa kojom ćete se povezati. Mogli biste do kraja meseca doživeti divno iznenađenje.

Jarac

Jarčevi, predstojeći dani vam donose prilike da uvećate svoje bogatstvo. Iskoristite svoj pun potencijal kako biste ostvarili finansijsku dobit. Mesec je ušao u znak Blizanaca, donoseći radost svakodnevnim obavezama. Razmislite o kreiranju detaljnog budžeta i uspostavljanju rutine za uštedu novca.

Vodolija

Vodolije, danas želite da se oslobodite svih obaveza i budete slobodni kao ptica na grani. Spremni ste da pravite planove za putovanja, a Uran, vaša vladajuća planeta, podsticaće filozofske potrage, potrebu za obrazovanjem i otkrićem novih horizonta. Osetićete neočekivani nalet inspiracije, pa je ovaj period povoljan za kreativnost i samoizražavanje.

Ribe

Ribe, moguće je da ćete se tokom narednih dana naći na životnoj raskrsnici, uključujući karijeru i romantične veze.Neptunova energija vam može otežati spoznaju vašeg sledećeg koraka, pa nemojte žuriti sa odlukama.Najbolje je da odvojite vreme i sredite svoje misli.Današnji dan biće dobar za slušanje saveta, čak i ako se ne slažete sa njima.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *