Menu Close

Početak Vladavine Bika 20. aprila donosi izazove za Ovna, Bika, Devicu i Vagu …

Početak vladavine Bika 20. aprila obuhvata period do 21. maja, i njegov uticaj se proteže na sve znakove Zodijaka.

Tokom ovog perioda, energija Bika će nas podsticati da razmislimo o dugoročnim ciljevima, a naročito će mnoge znakove Zodijaka motivisati da naprave promene na različitim životnim poljima, uključujući i ljubavnu sferu.

Ovan

Tokom ovog perioda, moguć je sudbinski susret ili ponovno povezivanje sa nekim iz prošlosti. Posebno obratite pažnju na kraj aprila, jer se tada može dogoditi neočekivani susret. Za one u vezi, očekuju se pozitivne promene, pa budite spremni na prijatna iznenađenja od strane partnera.

Bik

Kao znaku kojim vlada Venera, svaki njen tranzit ima uticaj na vas. Očekujte kontakt sa osobom iz druge države ili ponovno povezivanje sa starom ljubavi. Finansijski problemi iz prethodnog perioda polako će se razrešiti. Ako ste u vezi i osećate da nešto nedostaje, ne brinite, uskoro ćete dobiti jasne odgovore.

Devica

Vaš vladar Merkur će biti u konjunkciji sa Venerom od 18. do 19. aprila, što može doneti susret sa posebnom osobom. Verovatno je da će ta osoba izazvati fizičku privlačnost kod vas. Device mogu očekivati ​​mnogo flertovanja tokom ovog perioda.

Vaga

Vage mogu očekivati važne promene na ljubavnom planu. Partner vam može ponuditi brak, zajednički život ili, obrnuto, doći do raskida. Bez obzira na to, život će se okrenuti za 180 stepeni, donoseći vam nove izazove i mogućnosti za rast.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *