Menu Close

Veliki Stelijum u Biku od 21. aprila donosi novčani procvat za 5 znakova, otvara im se sva vrata….

U aprilu 2024. godine održaće se istorijski astrološki događaj – veliki Stelijum u Biku, što znači da će moćna grupa planeta biti usmerena prema ovom sazvežđu.

Ovo predviđa da će ceo Univerzum doprineti razvoju oblasti života u kojoj imate znak Bika u svom horoskopu, posebno kada je reč o statusu i karijeri.

Bik

U vašem znaku se pojavljuje Stelijum, koji vam može doneti hrabrost i sofisticiranost. Jupiter u vašoj karti vlada sektorom velikih investicija, a Uran je zadužen za vašu karijeru. To znači da se u vas može uložiti ozbiljan novac, što će vas na kraju poboljšati profesionalno i ukupno u vašoj karijeri. Možete voditi velike projekte ili jednostavno dobiti ime koje će vam otvoriti sva vrata.

Lav

Veliki Stelijum se pojavljuje u vašem sektoru karijere i statusa, što znači da ćete imati veliki napredak u pogledu postignuća u karijeri. Na primer, može vam biti dodeljena ozbiljnija pozicija od one o kojoj se raspravlja ili će vaš projekat krenuti na takav način da ćete postići skoro svetsku slavu.

Devica

Stelijum se pojavljuje u vašem sektoru popularnosti, kao i u izdavaštvu i društvenim medijima. Doživećete novi nivo uspeha koji dolazi od prepoznavanja svog talenta, bilo da se radi o objavi knjige ili dobijanju velikog slučaja koji će povećati vaš autoritet.

Škorpija

Stelijum se pojavljuje u vašem sektoru poslovnih partnera, najavljujući fenomenalnu sreću. Možda ćete naći partnera iz snova koji će proširiti vaše mogućnosti ili imati povećanje klijenata koji su finansijski stabilni.

Strelac

Stelijum se javlja u vašem radnom sektoru, što ukazuje na poboljšanje radne situacije. Na primer, vaša kancelarija se može premestiti na bolju lokaciju ili ćete na poslu imati dodatne pogodnosti poput osiguranja ili masaža.

Izvor:Atma

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *