Menu Close

Kome predstoji bolan raskid i ranjeno srce: Ljubavni horoskop do 21. aprila 2024. godine

Život nas često uči da je za postizanje uspeha, prosperiteta i istinske sreće potrebno uložiti napor i ponekad se žrtvovati. Zbog toga će neki znakovi Zodijaka biti prisiljeni da do kraja ove nedelje preispitaju svoje romantične veze.

Astrolozi nas upozoravaju da nas Univerzum ponekad suočava sa izazovima na koje moramo biti spremni. Ljubav ponekad može da nas ograničava, zbog čega se ponekad suočavamo sa razočaranjem i prekidom veze, kako bismo mogli da krenemo dalje.

Iako promene u životu mogu biti zastrašujuće, duboko u duši, tri horoskopska znaka već odavno znaju da je prekid neizbežan.

Bik

Verovatno niste mogli ni da zamislite da će veza u koju ste uložili toliko emocija i truda završiti na ovaj način.

Međutim, vi ste veoma realna osoba koja u potpunosti razume princip reciprociteta – da biste dobili, morate i dati. Sada je vreme da se to primeni.

Morate nastaviti dalje jer će vam, ako ne izađete iz zone komfora, na kraju biti žao. Iako možda i dalje negujete romantična osećanja prema određenoj osobi, morate pokazati samopoštovanje i brinuti se o sebi.

Nemojte tolerisati ili trpeti stvari koje vam ne odgovaraju.

Rak

Rakovi, možda ste nedavno prošli kroz težak period tokom sezone Ovna, ali stvari će se uskoro popraviti.

Jedina stvar koja se neće vratiti u normalu je vaša romantična veza. Shvatili ste da osoba u koju ste uložili toliko vremena ipak nije prava za vas.

Ono što je nekada bila veza koja vam je donosila mnogo radosti sada se pretvara u noćnu moru i izazov.

Moguće je da, ako uložite puno truda, možete popraviti stvari, ali to biste trebali učiniti samo ako osećate da je to zaista neophodno.

Kada zatvorite ova vrata i završite ovu fazu svog života, očekuju vas nova i zanimljiva poznanstva. Pojavljuju se nove prilike, a vi ćete pronaći snagu da ih iskoristite na najbolji mogući način.

Strelac

Strelčevi, konačno počinje period isceljenja od bola i patnje, koje vam je nanela najbliža osoba u vašem životu.

Osećaćete se nezavisno i sigurno u sebe, pucaćete od samopuzdanja, pa vam se lako može desiti da napustite partnera, ukoliko ponovo ne ispuni vaša očekivanja.

Moguće je da ćete do kraja ove nedelje uvideti da ta osoba nije vredna vašeg truda i poželećete da okončate vezu.

Prekipelo vam je i niste više spremni da i dalje igrate opskurne igre i trpite nedostojan tretman.

Postali ste dovoljno jaki da dozvolite sebi da sami koračate kroz život.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *