Menu Close

4 horoskopska znaka kod kojih Sunce, Mesec, Neptun i Jupiter pokazuju potencijal za slavu….

U horoskopu stoji zapisano. Jeste li se ikada zapitali zašto su neki ljudi predodređeni za slavu i uspeh, dok drugi ostaju u senci ceo život? Astrolozi tvrde da sve leži u našoj natalnoj karti koja odražava naš karakter i potencijal. U njoj možemo pronaći odgovore na pitanja o tome kako planete i njihovi aspekti utiču na naše živote i karijeru. S jedne strane, važne su određene pozicije u kojima se osobine koje pomažu postizanju uspeha manifestuju u karakteru. S druge strane, određene planetarne pozicije ukazuju da je popularnost neophodan deo duševnog iskustva.

Astrološkinja je objasnila pod kojim planetarnim kombinacijama čovek ima veće šanse da postigne slavu i tvrdi da sve poznate ličnosti u svom horoskopu imaju znakove koji na to ukazuju. Pre svega, slavu određuju četiri planete: Sunce, Mesec, Neptun i Jupiter, a kod poznatih ličnosti često se nalaze u znakovima Lava, Strelca, Riba ili Raka. Naravno, važno je ne samo u kojim znacima se nalaze ove planete već i drugi parametri natalne karte. Slava može stići u različitim godinama i na različite načine, a oni s “srećnom” natalnom kartom imaju potpuno različite puteve do popularnosti.

Četiri znaka rođena su za slavu:

Lav

Lavovima su važni pažnja i divljenje, pa često biraju profesije vezane za publicitet, podučavanje i izražavanje.

Ribe

Ribe, naprotiv, od detinjstva žele da se sakriju od pažnje i stavljaju masku. Profesija glumca im je idealna – tako mogu da žive životom drugog lika i istovremeno postanu zvezda.

Strelac

Strelac je veoma aktivan i radoznao znak. Popularnost im je takođe način da kontrolišu svoje živote. Zato je važno da budu vidljivi. Jedna od opcija je politika, biznis.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i duboki ljudi. Oni znaju da primete suptilne promene u raspoloženju drugih. Zbog toga mogu da postanu uspešni u glumi, književnosti ili režiji.

Što se tiče drugih znakova, na primer, predstavnika zemljane grupe – Device, Jarca i Bika, oni obično ne streme ka tome da postanu poznate javne ličnosti. Njihove prioritete obično čine finansijska stabilnost i želja za sigurnošću. Međutim, budući da su novac i slava često povezani u našem društvu, slava neretko dolazi zajedno sa bogatstvom. Uspeh nije samo slava i bogatstvo, već i osećaj sreće i zadovoljstva u onome što radite. Skoro svaka osoba može postići to uz otkrivanje i razvijanje svog punog potencijala, a svi ti putevi su zapisani u vašoj natalnoj karti.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *