Menu Close

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2024.

Mesečni ljubavni horoskop za maj 2024. godine!

Ovan

Ovog meseca donosi strast u vašu prirodu i podstiče samopouzdanje. Iz vas će izvirati pozitivna energija koja će dodatno istaći vašu privlačnost i romantičnu stranu. Posvetite se partneru, pronađite vreme i mesto gde možete biti sami i time produbite odnos. Probajte nove aktivnosti kao par.

Za samce, Univerzum nudi nova poznanstva, koja će proizaći iz vaših interesovanja. Ne zatvarajte se. Naprotiv, vreme je idealno za buđenje potisnutih osećanja i pronalaženje onoga što vas čini srećnim. Družite se i upoznajte nove ljude. Nemojte se plašiti da pokažete interesovanje, to vam je potrebno sada.

Bik

Naći ćete se u centru pažnje jer će vaša ravnoteža i samopouzdanje biti posebno vidljivi svima. Drugi će vas videti kao poželjnog partnera, posebno zbog vaše harizme. Ovog meseca budite praktični i tako pristupite svom partneru.

Slična situacija se smeši i samcima jer će imati priliku da shvate koje veze im odgovaraju i neće bežati od odgovornosti. Postavite realna očekivanja i ne forsirajte situaciju. Neka se stvari razvijaju prirodno. Možda nećete primetiti znakove i signale koji vam stižu u početku.

Blizanci

Pred vama je period kojem ćete pristupiti sa radoznalošću. Osećate da su vam potrebne promene u životu koje vas čine srećnim. Imate priliku da svog partnera uključite u nove aktivnosti koje biste želeli da istražite. Ovo će probuditi strast u vašoj vezi jer ćete podstaći osećaj uzbuđenja u vašem zajedničkom životu. Ključno je da ostanete otvoreni u komunikaciji. Sada nije vreme za tajne. Podelite svoja očekivanja sa partnerom.

Ako ste slobodni, velika je šansa da vam takva pozicija trenutno odgovara. Oni koji treba da ostvare određene kontakte treba da počnu da obogaćuju svoj društveni život. Zapamtite, možete prizvati ljubav, ali je nećete videti ako ne krenete od trenutne tačke.

Rak

Poznato je koliko emocije utiču na vas, a ovog meseca ćete svoju energiju i emocionalnu inteligenciju iskoristiti da svoj odnos usmerite ka potencijalima koje tek treba da otkrijete. Moći ćete da izrazite sopstvena osećanja, ali i razumete stanje svog partnera.

Oni koji nisu u vezi, ovog meseca imaju priliku da dobro razmisle o sopstvenim potrebama i mogućnostima davanja. Ne zaljubljujte se po svaku cenu, već procenite da li je ta osoba dobra za vas.

Lav

Zaljubljeni ste u kreativnost i spontanost. Imate mnogo ideja koje želite da podelite sa svojim partnerom. Uradite to. Vreme je da se zabavite u vašoj vezi. Budite autentični i pokažite čak i malim gestovima koliko vam je stalo do partnera.

Ako ste slobodni, možda ćete se sada izdvojiti iz gomile. Samo je potrebno da više izlazite. Bavite se aktivnostima koje vas ispunjavaju i vaša jedinstvenost će odmah postati privlačna.

Devica

Izrazite svoju naklonost kroz male, ali značajne gestove pažnje. Obratite pažnju na partnera i pustite ga da brine o vama. To može biti veoma korisno i neće biti teško.

Samci sada mogu da se fokusiraju na sebe, ali istovremeno će imati dovoljno prilika za ljubav ako se za to odluče. Novi ljudi će ući u vaš život kroz aktivnosti koje vas ispunjavaju. Važno je samo razmisliti šta zapravo želite.

Vaga

Mesec pred vama donosi važnu poruku za partnerske odnose – ne morate sve raditi i odlučivati sami. Vi ste u vezi sa osobom koja vas podržava i ne traži od vas kompromise, ali morate početi jasno da komunicirate svoje potrebe i osećanja.

Samci će biti veoma senzualni i ulagaće u svoj izgled. Moguće je da ćete se naći u okruženju umetničke prirode koje će vas zavesti. Pred vama su udvarači, a neki od njih nude zanimljive avanture. Jeste li spremni za njih?

Škorpija

Pripremite se za mesec intenzivne strasti. Vaše emocije su duboke i spremni ste da ih otvoreno izrazite, što će probuditi želju vašeg partnera. Ovaj mesec je povoljan za obnavljanje i produbljivanje intimnosti.

Ako ste sami, iskoristite ovaj period emocionalne stabilnosti i povezanosti sa sopstvenim potrebama. Slušajte sebe. Izgledaćete senzualno i misteriozno u isto vreme. Sigurno ste u stanju da privučete pažnju. Dajte se onima koji to sada zaslužuju i sa kojima osećate duboku vezu.

Strelac

Probudite se i osetite promene kako biste se povezali sa partnerom. Potrebna vam je strast i možda ćete malo morati da se potrudite da je probudite i kod svog partnera. Možda biste mogli da istražite granice odnosa i uvedete neke nove navike. Idealno je vreme za druženje na kojem ćete se osećati bezbedno sa partnerom, uz neke aktivnosti u kojima ćete se i dobro zabaviti.

Samci će biti radoznali za nekoga koga već poznaju. Vreme je da otkrijete svoj slobodni duh i napravite prvi korak. U stvari, nemate čega da se plašite.

Jarac

Postanite svesni kvaliteta vaše trenutne veze i počnite aktivnije da doprinosite njenom stabilnosti. Naglasite svoju lojalnost i prisustvo. Partneru može nedostajati vaša pažnja i kontakt.

Samci, budite odgovorni, ali nemojte se suzdržavati od traženja potencijalnih veza. Ponekad sami sebe previše sputavate. Postavite sebi ciljeve i idite na društvene događaje na kojima možete upoznati nekog ko će vam se dopasti.

Vodolije

Možete ići na putovanje sa svojim partnerom. Upijajte sve razlike koje vas povezuju. Oni su srž kvaliteta vaše veze. Setite se kako uživate u partneru upravo zbog njih. Biće vam lepo ovog meseca. Nema prepreka, samo otvorena vrata.

Samci će se isticati, glumiti posebno jer će imati širinu mišljenja i interesovanja. Raste vam emocionalno samopouzdanje koje je vidljivo svima. Budite spremni na neobičan susret, pun misterije, koji bi vam mogao pokvariti sve planove.

Ribe

Pred vama je period emocionalne snage, ispunjen saosećanjem. Lako ćete pročitati svog partnera i ponuditi upravo ono što je potrebno. Na ovaj način ćete oboje izvući maksimum iz veze i obogatiti je.

Ako ste sami, mogli biste da se konačno se otvorite nekome. Ne razmišljajte o budućnosti. Umesto toga, dozvolite da vas situacija preuzme. Nude vam se spontane veze, zašto ih ne istražite?

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *