Menu Close

Strelac i Devica – spremljite se za ljubav! Astrolozi predviđaju sudbonosno poznanstvo…

Proleće je vreme za rast i obećavajuće početke, pa budite otvoreni za nova poznanstva. Nova iskustva mogu vam otvoriti vrata ka velikim mogućnostima, pomoći vam da uspostavite korisne kontakte i možda čak pronađete ljubav.

Astrolozi predviđaju da će uskoro dva horoskopska znaka imati priliku da upoznaju svoje srodne duše. Ovaj sudbonosni period biće ispunjen romantikom, strašću i iskrenim osećanjima.

Strelac:

Strelci oduvek teže novim iskustvima i mudrostima. Zato vam je potreban neko ko ne samo da će biti vaš partner, već i avanturista koji ceni putovanje koliko i cilj.

Uskoro će univerzum organizovati slučajan susret za Strelca, koji će rezultirati neočekivanim putovanjem. Tokom ovog putovanja, otkrićete da osoba koja je ušla u vaš život deli vašu strast i želju za avanturom.

Svako novo zajedničko putovanje, iako metaforično, otvoriće vam nove vidike ne samo o svetu oko vas, već i o unutrašnjem svetu vaših misli. Ovo će produbiti vašu vezu na neverovatan način i omogućiti vam da zaista verujete u svoja osećanja.

Devica:

Device imaju sklonost ka organizaciji u svim aspektima svog života. Osećate se prijatno u okruženju gde je sve uredno – kako bukvalno, tako i metaforički. Zahvaljujući vašoj disciplini i emocionalnoj dubini, uspeli ste da izgradite prilično efikasan sistem.

Iako cenite organizovanost, Device su takođe željne nečega što će razbiti ustaljenu dinamiku i uneti poseban dodir u vaš život.

Ovog meseca, zvezde se poravnaju u vašu korist, najavljujući susret koji će na prvi pogled izgledati obično. Ovaj susret može poremetiti vaš dobro uspostavljeni raspored i naterati vas da ponovo razmotrite svoju svakodnevnu rutinu. Vaša komunikacija počinje jednostavnom radoznalošću sa obe strane, ali će vremenom evoluirati u duboku emocionalnu vezu.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *