Menu Close

23. april – “dan za oprez”! Pun Mesec u Škorpiji pojačava s”asti i negativne emocije…

Pun Mesec u Škorpiji, simbol podsvesti i inspiracije, dolazi jednom godišnje u ovaj tajanstveni znak, poznat po strasti, dubokim emocijama i skrivenim bogatstvima. Ove godine, ta magija će se dogoditi 23. aprila. Odluke koje budete donosili u tom periodu biće vođene vašim emocionalnim stanjem i podsvesnim željama, jer se naša raspoloženja često poklapaju sa fazama Meseca.

Ova energija će naročito snažno uticati na osobe čiji su planeti Sunce, Mesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 20. stepena Škorpije. Pun Mesec u Škorpiji donosi uspeh lekarima, podstiče kreativnost kod umetnika i naučnika, ali takođe naglašava potrebu za tajnovitošću u poslovima.

Ovaj Pun Mesec će biti deo velikog stelijuma u znaku Bika, što naglašava pitanja finansijske stabilnosti porodice i materijalnih sredstava. Ako partneri uspeju da otvoreno razgovaraju o ovim temama, moguća je svetla budućnost.

Međutim, za pet horoskopskih znakova očekuju se iznenadne promene, a ljubav će biti pokretačka sila koja će ih naterati da donose važne odluke.

Bik

Pun Mesec u vašem sektoru veza donosi mogućnost donošenja značajnih odluka, a to će verovatno biti povezano sa ponašanjem vašeg partnera ili situacijom u njihovom životu. Možda ćete razmotriti opcije poput razvoda ili venčanja, a odluka će biti uslovljena širom krizom u vašem životu ili značajnim finansijskim izazovima. Takođe, može biti vreme da podignete nivo vaše veze na novi nivo.

Rak

Pun Mesec u vašem sektoru ljubavi može doneti mogućnost trudnoće ili značajnih događaja sa vašim partnerom. Na primer, možete doživeti strastveni susret koji će vas naterati da razmotrite sledeće korake ka formiranju porodice. Ako ste već venčani, ovo vreme može biti povezano sa planovima putovanja ili odmora koje ćete deliti sa vašim partnerom.

Lav

Pun Mesec se javlja u vašem sektoru porodice, što može uticati na vaš odnos sa partnerom, posebno uz prisustvo Plutona u vašem sektoru bračnog partnerstva. Možda ćete razmotriti kupovinu ili prodaju kuće, ili će doći do promena u vašem domu usled promene statusa u karijeri ili vezi. Ovaj period takođe može doneti značajne promene koje će uticati na vašu karijeru i bračni status.

Škorpija

Pun Mesec se javlja u vašem znaku, istovremeno sa stelijumom u Biku u vašem sektoru veza. Ovo može doneti naglu promenu u ljubavi, sa snažnim emocijama i intenzivnom strašću. Promene u vašem domu i porodičnoj strukturi mogu vas podstaći da sagledate svoje veze na novi način, možda čak i da upoznate nove osobe.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *