Menu Close

ASTRO NEDELJA: Jarčevi ovaj dan odgovara vašoj energiji i donosi vam dobro raspoloženje, Ribe danas vam je potrebno da se posvetite sebi…

Astrološki gledano, biće ovo dan prepun neočekivanih dešavanja za neke pripadnike Zodijaka…

OVAN

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Oni vam sada donose dobru energiju i smiruju vas.

BIK

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih…

BLIZANCI

Konačno jedan lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom. Opustićete se i uživati.

RAK

Tranzitni Mesec u vašem polju doma i porodice unosi pozitivnu atmosferu među ukućane. Izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije, i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom dobar kontakt i komunikacija.

LAV

Naglašeno polje pokreta, komunikacije, kretanja, komšiluka, kraćih putovanja. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

DEVICA

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte okupljanje i druženje kod kuće i uživajte u ovim opuštajućim, a u isto vreme vedrim momentima.

VAGA

Imate pozive sa više strana, osećate se dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve… a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, razumevanje sa ukućanima. Pa šta čovek može više poželeti?

ŠKORPIJA

Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete u sigurnost svog doma, okruženi samo najbližima. Kontakt sa voljenom osobom takođe vam donosi zadovoljstvo.

STRELAC

Naglašeno polje prijatelja govori da biste danas trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. Verujem da ćete pronaći pogodan momenat da budete zajedno sa voljenom osobom…

JARAC

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Zato je najbolje da manete na stranu ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – stabilnost.

VODOLIJA

Ovaj dan odgovara vašoj energiji i donosi vam dobro raspoloženje. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmena mišljenja, dobre priče, a postoje i mogućnosti za nova poznanstva.

RIBE

Danas vam je potrebno da se posvetite sebi. Prepodne ćete provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *