Menu Close

Kako Pristupiti Osobi koja Vam Se Sviđa Bez Straha: 4 Saveta za Prevazilaženje Blokade i Samopouzdano Delovanje…

Prići osobi koja vam se dopada može biti izazovno, ali nije nemoguće. Pronalaženje ljubavnog partnera zahteva trud i hrabrost, i često je najteži korak kako započeti razgovor s nekim koga želite bliže upoznati.

Možda ste uvek čekali da druga strana preuzme inicijativu, ali sada je vreme da izađete iz svoje zone komfora i hrabro preduzmete prvi korak. Čak i ako ste doživeli neuspeh ili neprijatno iskustvo u prošlosti, nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri. Ne sabotirajte sami sebe i ostanite smireni.

4 strategije za približavanje osobi koja vam se sviđa bez neprijatnosti:

1.Postavite suptilna pitanja i pokažite interesovanje za njihov život. Dr. Aman Bonsle, terapeut za veze, preporučuje suptilan pristup postavljanju pitanja o njihovom životu, profesionalnom polju i mogućnosti da im pružite podršku. Fokusirajte se na slušanje sagovornika i postavljajte promišljena pitanja kako biste stvorili otvorenu i prijatnu atmosferu za razgovor.

2.Koristite humor i ljubaznost kako biste razbili napetost. Duhovitost može dodati posebnu čar svakoj konverzaciji, ali budite pažljivi da ne pređete granicu i da vaše šale budu šarmantne, a ne neukusne. I malo stidljivosti može biti šarmantno, pa se ne ustručavajte da se našalite na svoj račun kako biste opustili atmosferu.

3.Prilazite s pravim stavom. Nemojte forsirati ili očekivati instant reakciju. Umesto toga, gradite prijateljski odnos kao osnovu za dalje povezivanje. Biti strpljiv i pokazati autentičan interes može otvoriti vrata za dublju interakciju.

4.Ako primetite da osoba nije trenutno zainteresovana, nemojte biti napadni. Pokušajte ponovo kasnije i budite dosledni u svom pristupu. Možda vaš smisao za humor nije baš njihov stil, ali važno je da ostanete svoji. Izlazite u većem društvu kako biste oboje bili opušteniji i imali više prostora za razgovor bez pritiska.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *