Menu Close

Ovih 5 znakova u maju 2024. uživaće kao nikad – puniće džepove i upoznaće ljubav života…

Uticaj retrogradnog Merkura konačno će oslabiti dolaskom meseca maja, što će posebno povoljno uticati na određene znakove Zodijaka.

Astrolozi predviđaju ko će imati najviše sreće tokom maja 2024. godine, a gotovo svi se slažu da će najveću naklonost svemira doživeti 5 horoskopskih znakova kojima će sve ići prema planiranom.

Evo koji će znakovi imati najviše sreće tokom maja 2024. godine:

Rak

U ovom mjesecu, Rakovi će biti okruženi pozitivnom ljubavnom energijom koja će ih obasjavati. Posebno povoljno razdoblje očekuje slobodne pripadnike ovog znaka, jer postoji velika vjerojatnost da će upoznati posebnu osobu na potpuno neočekivanom mjestu.

Rakovi koji su već u ljubavnim vezama mogli bi unaprijediti svoj odnos na višu razinu. Ukratko, pred vama je mjesec koji obećava sreću u ljubavi.

Devica

Možda ste se dvoumili oko ranijih odluka i niste bili sigurni jeste li krenuli u pravom smjeru, ali tijekom svibnja otkrit ćete da jeste. Iz prethodnog mjeseca ponijeli ste mnogo korisnih lekcija koje će vam dobro doći u svibnju.

Budite oprezni, samosvjesni i posvećeni svom radu, jer vas istinska sreća tek čeka od ovog mjeseca nadalje, kada ćete je konačno otkriti. Poslovni izazovi možda su bili naglašeni, ali sada dolazi vrijeme mira i uživanja u plodovima vašeg vlastitog truda.

Škorpija

Uživat ćete u prirodi, a posebno će vas opuštati miris cvijeća i boravak kraj vode. Povezat ćete se s svojim unutarnjim emocijama i prevladati neke ranije strahove.

Ovo je mjesec u kojem ćete biti iznimno ponosni na sebe, ali i osjetiti istinski unutarnji mir.

Jarac

Planovi i želje iz prošlosti sada se ostvaruju! Svibanj je mjesec koji vam je ionako drag, a toplije vrijeme vas ispunjava izuzetno proaktivnom energijom.

Vi ste osoba koja teži ciljevima, a sada će se plodovi vašeg rada konačno pokazati. Uživat ćete u pozitivnoj energiji gdje god da se pojavite, a posebno će procvjetati vaš poslovni i prijateljski život.

Ribe

Borili ste se s prihvaćanjem sebe, ali tijekom svibnja ćete tu borbu ostaviti iza sebe. Naučili ste staviti sebe na prvo mjesto, ali isto tako i saslušati i razumjeti druge.

Jednako ćete uživati u vlastitom društvu kao i u zajednici koja vas podržava i uvijek je uz vas. Osjećaj povezanosti bit će važan motiv koji će vas voditi kroz svibanj.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *