Menu Close

Ova 3 znaka Zodijaka često imaju napete odnose sa svekrvom i ne pronalaze zajednički jezik…

Poznato je da su odnosi između snaje i svekrve često napeti, pa čak i bez vidljivog razloga mogu dovesti do sukoba i nesporazuma. Natjecanje za ljubav majčinog sina s jedne strane i snajinog supruga s druge strane često je izvor konflikata između njih, budući da postoji samo jedan dominantni autoritet!

Iako postoje izuzeci, ova tri horoskopska znaka izdvajaju se kao izuzetno usklađena s svekrvama!

Astrolozi su identificirali pripadnice ovih znakova Zodijaka koje rijetko ulaze u sukobe sa svekrvom i često održavaju mirne odnose kada su zajedno.

Lav

Lav je prirodno dominantan i želi da zadrži tu poziciju u svom domu i porodici. Podčinjavanje i prilagođavanje drugima gotovo je nemoguće za ovaj vatreni znak, koji često nastupa poput vladara.

Zbog svoje izražene vođstva, posebno će iritirati svekrve koje su same autoritativne i dominirajuće ličnosti. Stoga su neizbežne duge rasprave o moći u kući ili čak skrivene spletke.

Ribe

Iako Ribe obično insistiraju na svojoj autonomiji i preferiraju svoj način rada, ovaj horoskopski znak može postati pomalo plašljiv i podređen svojoj svekrvi.

Ribe izuzetno poštuju starije i, iako su ponekad naivne, podržavaju svoju svekrvu, svekra i celu suprugovu porodicu. Ovo je suprotno ponašanje u odnosu na dominantni Lav. Svekrve često iskorištavaju ovu situaciju, što može uzrokovati patnju kod Riba.

Ponekad Ribe mogu naslutiti ko im neće pružiti prejak otpor, pa dopuštaju sebi da pređu preko stvari koje inače ne bi tolerisale. Ribe često vole da uče od svojih svekrvi kako da vode domaćinstvo i odgajaju decu.

Rak

Kao izuzetno emocionalno i saosećajno biće, Rak želi da osigura da je svima u njegovom domu dobro. Ovaj vodeni znak obično srdačno dočekuje svoju svekrvu – što ponekad može biti na njegovu štetu.

Njegova nesigurnost i dobrodušnost ponekad se bezobzirno iskorištavaju od strane svekrve, što može rezultirati time da svekrva zauvek dominira nad Rakom. Međutim, ženskim pripadnicama ovog znaka to možda neće teško pasti kao nekom drugom.

Jer, budući da su Rakovi željni da ugode svima, posebno u svojoj porodici, lako prelaze preko nekih mana i hirova svojih svekrva, jer im je porodica najvažnija.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *