Menu Close

Zvezde su se poravnale! Otkrijte kada će Vaš horoskopski znak dostići vrhunac sreće u maju!

Astrolozi su identifikovali one dane u maju koji bi mogli biti izuzetno povoljni za nas, a evo i zašto! Preporuka je da zapamtite ove datume ili ih zapišete kako biste znali kada da budete najangažovaniji.

“Dani moći” predstavljaju vrhunac povoljnosti tokom meseca, kada se dešava neki važan astrološki događaj. Osim toga, ovi dani mogu doneti i druge ključne događaje koji pozitivno utiču na naše raspoloženje i sreću.

Majski mesec će biti prožet snažnom energijom, iako će biti samo tri dana moći. Važno je osloboditi se negativnosti tokom ovog meseca. U tim danima, zadržavanje autentičnosti i pamćenje svojih životnih ciljeva bitno je kako bismo usmerili svoju energiju u pravom smeru.

1. maj – Venera u kvadratu sa Plutonom
Venera i Pluton u ovom kvadratu formiraju izuzetno snažnu vezu koja će transformisati prvi dan maja, čineći ga prijatnijim i produktivnijim.

Na ovaj dan, možemo otpočeti proces oslobađanja od loših navika i istovremeno tražiti oprost od onih koje smo možda povredili u prošlosti. U ovakvim vremenima, većina sukoba može biti rešena, pa se ne oklevajte izviniti svojim najmilijima, prijateljima i kolegama.

Komunikacija će biti izuzetno snažna, a oni koji se ne budu samo površno trudili da rade na sebi, već će zaista pokušati da prevaziđu svoje nedostatke, mogu očekivati uspeh, sreću i snagu.

5. maj – Dan ogledala
Stručnjaci preporučuju da ovog dana pažljivije slušate svoj unutrašnji glas jer će on postati vaš vodič ka uspehu, sreći i stabilnosti.

Broj pet će pojačati vaše intuitivne sposobnosti. Pomoći će vam da bolje razumete šta je zaista važno, a šta su lažne ili sporedne stvari.

Ovo će biti dan dubokog introspektivnog razmišljanja i otvaranja prema novim mogućnostima. Na ovakav dan nema slučajnih misli, baš kao što nema slučajnih događaja. Sve će biti onako kako treba da bude, prema Univerzumovom planu.

17. maj – Kvadrat Merkura i Plutona
Ovaj aspekt izuzetno pozitivno utiče na kreativnu komponentu u svakom od nas. Pod njegovim uticajem, lakše je donositi izvanredne odluke.

Ovo će biti dan kada će predstavnici kreativnih profesija imati više sreće nego ikada. Takođe će biti dan otvorenosti za komunikaciju, nove kontakte i flert.

Ove dve planete sjajno se kombinuju u ovom kontekstu. Ovo je vreme za jačanje društvenih veza na svim nivoima – od porodičnih do poslovnih i duhovnih.

Neka mesec maj postane vaše vreme za rešavanje svih problema i bude izvor inspiracije. Pazite na svoje zdravlje, kako psihičko tako i fizičko, štedeći svoju energiju i pažljivo se brinući o sebi.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *