Menu Close

Venera i Uran 18. maja donose potencijalnu revoluciju u odnosima i mogu znatno promeniti ljubavni život svih horoskopskih znakova…

Maj će biti mesec ispunjen kosmičkim događajima koji se tiču pitanja ljubavi. Već danas, 8. maja, mlad Mesec će nas obasuti svojom zvezdanom prašinom, dok nas u Biku očekuje još jedan značajan astrološki događaj vezan za ljubavnu magiju.

Naime, 18. maja Venera će se spojiti sa “šok planetom” – Uranom, a ovaj spoj nagoveštava pravu revoluciju u odnosima. Stvar je u tome što Venera sada ne upravlja samo odnosima, već predstavlja i dispozitor Čvora prošlosti.

To znači da bilo koji aspekt Venere može dovesti ljude iz prošlosti u naše živote ili ponovo izazvati pitanja koja su nekad bila aktuelna.

Početak karmičke ljubavi ili završetak veze

Već 18. maja, Venera se spaja sa Uranom, što može doneti iznenadnu karmičku ljubav ili učiniti da vaša veza iznenada postane deo prošlosti, piše atma.hr.

Karmička ljubav je veza koja se proteže iz prošlog života i može imati prizvuk nezavršene priče. Čini se kao da vi i ta osoba dugujete jedno drugom nešto. Budite sigurni da ako nova osoba uđe u vaš život, ona definitivno može postati važan učitelj, koga vam je Univerzum poslao kako biste naučili važnu ljubavnu lekciju.

Ovo može biti ne samo odnos koji će se sigurno razviti u dugotrajnu vezu, već i iskustvo koje će vas naučiti mnogočemu.

Na primer, prema Veneri u Biku – cenite sebe kao osobu, budite spremni da primate (a ne samo da dajete), i shvatite vrednost svog vremena.

Uran predstavlja najvišeg učitelja, simbolizuje ne samo nešto neobično, već i sposobnost da promenite svoje uverenja i sagledate stvari iz različitih uglova.

Za koga će konjunkcija Urana i Venere biti sudbinska

Bikovima, Vagama, Vodolijama i Jarčevima ovaj događaj može doneti značajnu promenu u ljubavi, što može biti veliko duhovno otkriće.

Ovo je posebno važno za ove znakove jer su Venera i Uran njihovi vladari, pa je izvesnost ovih događaja praktično 100 odsto.

Devicama, posebno onima koje su rođene krajem septembra, Uran i Venera mogu doneti ozbiljno proiširenje sopstvenih pogleda na odnose.

Moguće je da su ovi događaji povezani sa obukom, ili putovanjem.

Izvor: atma.hr

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *