Menu Close

NAREDNE SEDMICE: Škorpije očekuje vas novo poznanstvo koje se može dogoditi na javnom mestu,Jarčevi očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku za značajno materijalno poboljšanje i stabilizaciju…

Stigli smo do druge polovine maja. Šta kaže nedeljni horoskop? Kome se smeši nova ljubav? Ko će da tapka u mestu, a kome će doći nove poslovne prilike?

Otkrijte šta vam predviđa nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2024. godine. Budite oprezni ovih sedmica, ne verujte svakoj reči ili obećanju zaslepljeni nadama.

Pazite da vaše želje ne premašuju realne mogućnosti, posebno prema kraju nedelje. Nemojte koristiti silu kako biste postigli ciljeve, ni u poslovnom ni u emotivnom segmentu.

OVAN

Posao: U narednom periodu, očekujte neočekivane promene na poslovnom planu.

Ljubav: Pred vama je povoljan period za nova romantična poznanstva i započinjanje veza.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, budite pažljivi jer su mogući manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, kao i povišen krvni pritisak. Preporučljivo je da se konsultujete sa lekarom radi dodatnih saveta i pregleda.

BIK

Posao: U narednom periodu, ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su neočekivane promene koje nisu deo vašeg plana.

Ljubav: Moguće su nesuglasice i svađe sa partnerom u ovom periodu. Važno je da komunicirate otvoreno i da radite na rešavanju eventualnih problema.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdravlje probavnog trakta, jer su mogući problemi poput stomačnih virusa ili tegoba sa crevima. Preporučuje se pravilna ishrana i briga o zdravom načinu života.

BLIZANCI

Posao: Očekujte prekide u nekim dogovorima koji bi mogli značajno poremetiti vaše poslovne planove u narednom periodu.

Ljubav: U vaš ljubavni život dolazi novo poznanstvo ili flert sa osobom koja vam donosi određenu nervozu ili uzbuđenje.

Zdravlje: Budite pažljivi sa zdravljem disajnih puteva, pluća, kašlja, bronhija, sinusa i slično. Preporučuje se izbegavanje cigareta i konsultacija sa lekarom radi saveta i eventualnog lečenja.

RAK

Posao: Očekujte značajno poboljšanje finansijske situacije kroz neočekivani dobitak u narednom periodu.

Ljubav: Primećujete nesigurnost u sopstvenim osećanjima što može dovesti do čestih promena mišljenja u vezi, što može izazvati nervozu kod vašeg partnera.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disbalansom hormona, kao i sa štitnom žlezdom, grlom i urogenitalnim traktom. Preporučuje se poseta lekaru radi pregleda i saveta o daljem lečenju.

LAV

Posao: Očekuje vas izazovna nedelja na poslovnom planu. Budite spremni na neočekivane situacije i moguće prepreke.

Ljubav: Primetili ste sklonost ka čestim raspravama sa partnerom. Važno je da radite na komunikaciji i rešavanju konflikata na miran i konstruktivan način.

Zdravlje: Mogući su problemi sa glavoboljom, migrenom i osetljivim očima. Ako primetite bilo kakve tegobe vezane za vid, savetuje se da se javite oftalmologu radi pregleda i adekvatnog tretmana.

DEVICA

Posao: Ulazite u period usporenog tempa na poslovnom planu, ali ne očekujte značajne promene. Ovo je vreme za temeljno planiranje i pripremu za buduće izazove.

Ljubav: Imate nerešene probleme sa voljenom osobom. Važno je da otvoreno komunicirate i radite na rešavanju eventualnih nesuglasica.

Zdravlje: Moguća su otežanja vezana za cirkulaciju, kao i problemi sa nogama, stopalima, zglobovima i slično. Posvetite pažnju preventivi i redovnim kontrolama kako biste održali zdravlje.

VAGA

Posao: Očekujte izazove u komunikaciji sa saradnicima, što može dovesti do problema na poslu. Važno je da ostanete smireni i fokusirani na rešavanje konflikata na konstruktivan način.

Ljubav: Dešavanja na ljubavnom planu će biti usporena, možda ćete naići na kočnice u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno je strpljenje i razumevanje kako biste prevazišli eventualne probleme.

Zdravlje: Osetljive tačke vezane su za centralni nervni sistem, kao i za oči i krvni pritisak. Takođe, mogući su problemi sa osetljivim nožnim zglobovima. Posvetite pažnju redovnim vežbama i pravilnoj ishrani kako biste očuvali zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao: Pred vama je period u kojem možete imati manje poteškoće na poslovnom planu. Važno je da ostanete fokusirani i spremni da rešavate izazove koji se pojave.

Ljubav: Očekuje vas novo poznanstvo koje se može dogoditi na javnom mestu. Budite otvoreni za nova iskustva i mogućnosti koje vam ljubav može doneti.

Zdravlje: Mogući su problemi sa kičmom, kao i tegobe vezane za ukočenost, reumu, išijas i slična stanja. Preporučuje se redovno vežbanje i konsultacija sa fizioterapeutom kako biste održali zdravlje leđa i kičme.

STRELAC

Posao: Pred vama je period u kojem vam naglo može doći neka ponuda za posao u inostranstvu.

Ljubav. Na polju ljubavi možete da očekujete zanimljiva dešavanja i neobavezne avanture.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, možete da imate tegobe koje su vezane za jetru, pluća, žuč, ali isto tako i za osetljiva kolena. Preporuka je da maksimalno izbegavate alkohol.

JARAC

Posao: Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku za značajno materijalno poboljšanje i stabilizaciju.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete novu ponudu za vezu.

Zdravlje: Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa bešikom, bubrezima, urogenitalnim traktom. Možete biti podložni upalnim i bolnim stanjima kao i nekim novim infekcijama pa se čuvajte.

VODOLIJA

Posao: Možete da očekujete da ćete imati prekid saradnje na koju ste računali.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav pred vama je faza u kojoj će odnos sa voljenom osobom biti vaša slaba tačka.

Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući problemi sa osetljivom kožom, iritacijama, alergijskim reakcijama ili nekim neobičnim promenama na koži. Posavetujte se sa vašim dermatologom.

RIBE

Posao: Imate mnogo poslovnih obaveza tokom ovog perioda, ali ćete uspeti da završite sve na vreme.

Ljubav: Na polju ljubavi dolazi do iznenadnog susreta sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, moguć je manji pad imuniteta koji možete da prevaziđete. Povećajte unos vitamina, odmarajte malo više i sa svojim lekarom se detaljnije posavetujte oko terapije.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *