Menu Close

Ruska numerološkinja otkriva da li je vaša ljubav sudbinska – datum rođenja partnera otkriva zašto vas je sudbina spojila…

Čak i ako ste skloni zaljubljivanju, možda vam se do sada u životu nije desila ona istinska, karmička ljubav. Ruska numerološkinja i duhovna mentorka, Irina Vakem, otkriva nam pravo značenje ovog dubokog osećanja i objašnjava kakva je zapravo veza u kojoj se nalazite.

Irina nam objašnjava da broj vaše veze otkriva zašto vas je sudbina spojila, kao i kako datumi rođenja partnera otkrivaju svrhu njihove zajednice.

Šta zapravo znači karmička ljubav?

Marketinški stereotipi naučili su ljude da se u današnje vreme plaše reči “karma”, a njihova prva reakcija je uglavnom negativna.

U sanskritu, “karma” se prevodi kao “rad” i “delo”, a hinduizam tretira tu reč kao sinonim za “sudbinu”.

Dakle, značenje izraza “karmička ljubav” ni na koji način nije u neskladu s “pravom ljubavlju”, već pre otkriva njenu dubinu.

Irina Vakem smatra da nam je svaki partner u životu predodređen, a naš zadatak je da razumemo koja je pouka našeg odnosa.

Kada to postanemo svesni, moći ćemo da steknemo veštinu jednostavnog uživanja u zajedničkom životu.

Takođe, možete izračunati broj vaše duše, navodi se na sensa.mondo.rs.

Kako da iračunate broj vaše veze

Da biste razumeli zašto ste se sreli, izračunajte broj vaše veze.

Biće vam potreban njegov i vaš rođendan (samo datum – ne mesec i godina).

Ako ste vi ili vaš partner rođeni posle 22, saberite svoje brojeve tako da ne bude veći od 22.

Na primer: rođeni ste 29. – to znači da je vaš broj 11 (2+9=11), ili 31. – to znači da je vaš broj 4 (3+1=4).

Kombinovani broj takođe ne sme biti veći od 22.

Na primer, on je rođen 18, a vi ste rođeni 26. (2+6=8).

Saberite 18+8=24, a pošto je 24 veće od 22, saberite cifre 24: 2+4=6 – broj vaše veze je 6.

Saznajte vaš karmički zadatak
1 – Treba da pokažete svoje prave želje, naučite da ih otvoreno izrazite u paru i preuzmete odgovornost za njih.

2 – Treba da naučite da budete fleksibilni, diplomate, da nađete pristup jedno drugom.

3 – Vi ste monetarna unija, jačate jedno drugo, zajedno zarađujete i kreirate. Najvažnije vam je da imate decu i povećate pozitivnost. Večni rast.

4 – Treba da postanete samostalni i podržavate jedno drugo. Moguć je zajednički poslovni poduhvat, uz održavanje ravnoteže između posla i ljubavi.

5 – U toj vezi neko uvek nekoga podučava, često je to muškarac. Lekcije mogu biti prilično teške, ali zadatak je stvoriti tradicionalno “ispravan” brak, poverenje i odanost.

6 – Treba da naučite da volite jedno drugo, bez idealizovanja. Da ne treba da izbegavate veze, već da naučite da ih bezuslovno gradite.

7 – Smela i jaka unija, u kojoj je važno postaviti zajedničke ciljeve i zajedno ih ostvariti. Istražite zajedno nove horizonte, budite društveno aktivan par.

8 – Ovde postoji mnogo karmičkih povezanosti – bili ste par u više od jednog života. Vaša lekcija je da održavate ravnotežu između duhovnog i zemaljskog. Ukrotite svoje instinkte i otkrijte duhovnost jedni kroz druge.

9 – U nekoliko lekcija naučite sve o mudrosti i poverenju. Važno je da se ne stopite s partnerom i da se ne udaljite previše.

10 – Lekcija proširenja. Važno je da postignete nov finansijski nivo kao par. Smatra se najlakšom lekcijom, jedni drugima ste kao poklon. Najvažnije je da imate poverenje, radost, da budete zahvalni jedni drugima.

11 – Važno je da žene nauče da prepuste inicijativu i odgovornost muškarcu. Moćna unija, u kojoj jedni druge moraju kompetentno motivisati i inspirisati druge. Povoljan zajednički posao.

12 – Naučite da ne budete zavisni jedno od drugog, već da tražite kompromise.

13 – Uđite u ozbiljne transformacije, pomozite jedni drugima da se promene. Upoznali ste se da biste suštinski promenili život jedno drugom.

14 – Zadatak je pokazati umerenost i harmoniju u svemu. Pokažite svetu kako je to da ste tako različiti, ali u isto vreme zajedno.

15 – Naučite da uživate u životu, da komunicirate bez manipulacije i zavisnosti. Veoma bistri i strastveni parovi koje je teško i nakratko razdvojiti.

16 – Ušli ste u živote jedno drugog da biste jedno drugom razbili stavove i poglede na život. Sebičnost može da ubije takav par, ali duh će ih naterati da rastu.

17 – Važno je da otkrijete svoja osećanja, a ne da ograničavate jedni druge u izražavanju. Budite društveno aktivni.

18 – Prva lekcija: izaći iz iluzija i strahova. Shvatite kroz svog partnera koliko je život lep i romantičan. Druga lekcija: gradite poverenje. U takvom zadatku možete stvoriti ili vezu iz snova, pravi košmar. Sve zavisi od vas.

19 – Naučite da uživate u svim okolnostima vaše zajednice. Deca, ili veliki zajednički poduhvat su vam veoma važni, a još bolje, sve odjednom! Ovde su partneri jedno drugom sreća.

20 – Vi treba da promenite generičke stereotipe i kreirajte sopstvenu porodičnu tradiciju.

21 – Zajedno ste da biste izašli iz ograničavajućih uverenja, stvorili moćnu zajednicu, rasli zajedno, putovali, naučili nešto novo. Ne izolujte jedno drugo, proširite krug prijatelja.

22 – Prestanite da budete detinjasti, preuzmite odgovornost za svoj život. Partneri u vezi 22 međusobno proširuju horizonte, bukvalno i figurativno. Sloboda u paru im je veoma važna.

Izvor: sensa.mondo.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *