Lifestyle

ASTRO ČETVRTAK: Ribe danas vas situacije vode na različite strane i prosto ne znate čemu da date prioritet, Rakovi pažljivo ste razmislili o svojim postupcima…

OVAN

Iako će se neki nesporazumi još uvek provlačiti u poslovnom segmentu, jasno je da je današnji dan bolji u poređenju s prethodnim. Posvetite se više svojim saradničkim odnosima. U emotivnom aspektu, komunikacija sa partnerom je odlična – ispravite eventualne propuste iz prethodnog perioda.

BIK

Intenzivne aktivnosti i događaji dominiraju poslovnim segmentom. Okolnosti vam idu na ruku, što može rezultirati i finansijskim dobitkom. Ako se potrudite, moguće je pronaći zajedničko rešenje sa voljenom osobom po pitanju nedoumica iz prethodnih dana.

BLIZANCI

Odlučili ste se za okončanje problema u kontaktima s poslovnim partnerima. Danas je povoljan dan za to, ali savetuje se da ne žurite i strpljivo ponovo uspostavite dobru komunikaciju sa saradnicima. Sa emotivnim partnerom vas očekuje ozbiljan razgovor.

RAK

Pažljivo ste razmislili o svojim postupcima, postigli neke dogovore i sada shvatate da biste trebali pristupiti poslovnim saradnicima na drugačiji, blaži način. I druga strana je zainteresovana za rešavanje nesuglasica. Danas je uspešan dan i u emotivnom segmentu, posebno uveče.

LAV

Za situacije koje su vam bitne i koje želite pokrenuti, birajte drugi deo dana, jer ćete tada lakše postizati dogovore. Sada je moguće i razjasniti neke stvari sa voljenom osobom. Potrudite se objasniti svoje postupke, ali i pažljivo saslušajte drugu stranu.

DEVICA

Neki komentari i kritike od strane nadređenih pokušavaju da vas ne uzdrmaju danas. Iako imate mnogo toga da kažete po tim pitanjima, trenutno je bolje zadržati svoje mišljenje. Vaš emotivni partner izražava nezadovoljstvo po nekim pitanjima, ali vi se pravite da to ne primećujete.

VAGA

Možda ćete u prvom delu dana biti sporiji, ali generalno, ovo je odličan trenutak da se aktivirate u poslovnom segmentu. Sve što danas pokrenete donosiće vrlo brze rezultate. Sa voljenom osobom lakše postižete kompromise i uspevate da se uskladite.

ŠKORPIJA

U žurbi ste da završite poslovne obaveze, ali to vam nikako ne polazi za rukom. Nailazićete na neka otezanja, i verovatno ćete uspeti da završite tek u drugom delu dana. Postoji mogućnost za neočekivani finansijski dobitak. Sa voljenom osobom je danas miran i stabilan dan, uz dobru komunikaciju.

STRELAC

Postižete dobre rezultate u poslovnom segmentu. Možda nećete ostvariti sve što ste planirali, ali veliki deo obaveza je pri kraju. Vraćate dobru komunikaciju sa saradnicima. Emotivni kontakt koji ste uspostavili razvija se onako kako želite.

JARAC

Jači dogovori i velike mogućnosti da prevaziđete situacije iz prethodnih dana. Možete biti zabrinuti po nekim pitanjima u prvom delu dana, ali brzo dolazite do rešenja. Spremni ste pokazati jednoj osobi koliko ste zainteresovani za nju.

VODOLIJA

U prvom delu dana još uvek ste obuzeti razmišljanjima, zabrinuti i pomalo statični. Situacija se brzo menja, jer shvatate da možete pokrenuti i rešiti neka pitanja. Odličan trenutak da se aktivirate prema osobi koja vas privlači. Dobra komunikacija sa voljenom osobom.

RIBE

Danas vas situacije vode na različite strane i prosto ne znate čemu da date prioritet. Trudite se usaglasiti obaveze i organizovati se bolje. Neki mogu biti zabrinuti zbog odvijanja situacija u odnosu sa voljenom osobom i trude se da joj posvete više vremena i pažnje.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button