Lifestyle

ASTRO ČETVRTAK: Rakovi ako vam se netko sviđa, nemate više razloga za odgađanje, Blizanci danas niste u inspirativnom raspoloženju…

Ovog četvrtka, Devicama će partner posvetiti izuzetnu pažnju!

OVAN

Posvećeni ste vlastitim prioritetima i ne želite gubiti vrijeme na ono što smatrate nevažnim. Usredotočujete se na svoje ciljeve. Iako nastojite postići zadovoljavajući dogovor s emotivnim partnerom, danas je teško postići usklađenost jer oboje pokazujete tvrdoglavost.

BIK

Danas ste dobro raspoloženi i trudit ćete se više angažirati oko obaveza s kojima kasnite. Očekujete dokumentaciju koja kasni. Neka osoba vam jasno daje do znanja da bi željela nešto više s vama, ali vi oklijevate.

BLIZANCI

Iako se sve odvija kako treba, osobno niste u inspirativnom raspoloženju. Zamišljeni ste i zabrinuti za daljnji tijek događaja. Jedna osoba je u vašim mislima, ali niste sigurni je li dobro pokrenuti bilo kakav razgovor s njom.

RAK

Danas morate biti angažiraniji po pitanju dogovora, jer će samo od vaše inicijative ovisiti hoće li se dogoditi i u kojem smjeru će ići. Ako vam se netko sviđa, nemate više razloga za odgađanje. Vrijeme je za napraviti konkretan potez.

LAV

Pokušavate predstaviti svoje ideje, ali druga strana trenutno nema vremena da vas sasluša. Bez obzira na vašu volju, ovo ćete morati odgoditi za drugi dan. Popodne provedite s voljenom osobom ili članovima obitelji.

DEVICA

Netko razumije vaše ideje i pokušava skrenuti pažnju na detalje koje biste mogli ispraviti. Prihvatite ove sugestije jer su dane s najboljom namjerom. Moguće je da ćete morati odgoditi susret s voljenom osobom.

VAGA

Trudite se suzbiti nestrpljivost vezanu uz određeno pitanje i nastojat ćete smirenijim pristupom rješavati situacije koje se pojave pred vama. Mudro je primijeniti ovu taktiku i s voljenom osobom, jer ćete tako lako doći do rješenja nekih pitanja.

ŠKORPIJA

Svjesni ste da možete ostvariti planove u vezi s partnerskim odnosima samo ako se prilagodite, a danas ćete to i učiniti. Smanjili ste svoje zahtjeve, ali sada očekujete isto i od druge strane. Partner vam posvećuje veliku pažnju, obuzet ćete željom za uživanjem.

STRELAC

Lako ćete postizati dogovore ako se malo potrudite. Angažirajte se jer je sada pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam važna. Slična situacija je i u emotivnom segmentu; aktivirajte se prema osobi koja vam je zanimljiva, jer možete dogovoriti susret.

JARAC

Danas imate velik utjecaj u svom okruženju, iskoristite ga mudro – potaknite druge na rad i postizanje dobrih rezultata, ali nemojte ih pritiskati. Lako postižete dogovore, pa inicirajte jaču komunikaciju s osobom koja vam se sviđa, jer možete dogovoriti ljubavni susret.

VODOLIJA

Poslovni segment donosi neobičan dan; niste sigurni što poslovni partner stvarno misli o nekim pitanjima i brinete o tome kako će reagirati. Opustite se, situacija će se brzo razjasniti. U emotivnom dijelu osjećate veliki zanos i potrebu za određenom osobom.

RIBE

Morate se postaviti malo promišljeno ako želite privući neke ljude na svoju stranu. Rezultati će biti djelomični, ali trenutačno je to jedino što možete postići. Imate osjećaj da partner skriva neke stvari od vas, ali ni vi niste u potpunosti iskreni.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button