Menu Close

Signali Da Vas Razmišljanje Vaše Srodne Duše Prati: Znak Da Ste U Njegovim Mislima…

Postoje ljudi koji veruju da naše duše nastanjuju naša fizička tela, putujući iz života u život i prelazeći iz jednog tela u drugo. Tokom ovih putovanja, duše se povezuju s drugim dušama, ostvarujući interakcije koje ostavljaju neizbrisive tragove. Ove veze među dušama su izuzetno snažne i teško im je odupreti se. Nije samo da tokom života susrećemo mnogo srodnih duša, već se prema nekim verovanjima može desiti da se naši putevi ukrste s dušama koje smo poznavali u prošlim životima. Kada do toga dođe, naše duše se zaljube i jednostavno ne mogu prestati razmišljati jedna o drugoj. Evo četiri znaka da vaša srodna duša misli na vas.

Osećate nagli raspon ekstremnih emocija

Tokom ovih trenutaka kada doživljavate ovu vrstu duhovne povezanosti, možete osetiti niz emocija od ekstremne tuge i krivice do mira. Emocija može čak biti i nešto što nije za vas karakteristično. Imajte na umu da ste počeli da osećate ove misli tek kada ste se povezali sa energijom svoje srodne duše. Zato znajte da ako osećate veliku tugu, to će proći. A ako doživljavate sjajan osećaj mira i radosti, vaša srodna duša vam zapravo šalje ova osećanja i misli.

Doživljavate Nagli Porast Energije u Području Srca ili Grudi

Razmišljanje o nekome na uobičajen način nije ništa posebno. Međutim, iznenada osećate preplavljenost, kao da ste umotani u maglu, i jednostavno ne možete prestati razmišljati o toj osobi. Sada zastanite na trenutak i usmerite pažnju na mesto gde osećate tu energiju. Da li je to u području srca i grudi? To zapravo ukazuje na to da doživljavate misli svoje srodne duše, i da je ona sigurno usmerena prema vama.

Doživljavate Metafizički Dodir

Kada neko intenzivno razmišlja o vama, njihove misli često uspevaju preneti poruku kroz metafizički dodir, osećaj kao da vas neko dodiruje. Ovo obično ukazuje na duboku ljubav koju vaša srodna duša (ne blizanački plamen) oseća prema vama.

Osećate Trnce Bez Očiglednog Razloga

Ovaj nepredviđeni trnci su siguran znak da neko, možda vaša srodna duša, misli na vas.

Izvor: Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *