Menu Close

ASTRO UTORAK: Blizanci osećate umor i opterećenost, suočavate se s nekim psihičkim padom, Škorpije emotivnom partneru postavljate neke činjenice kao gotove …

Mnogi pojedinci rođeni pod različitim horoskopskim znacima mogli bi doživeti izazovnosti u poslovnom aspektu svog života tog dana…

OVAN

Nejasnoće i sumnje koje su vas mučile postepeno se razrešavaju, donoseći vam solidan dan. Postoji mogućnost dobijanja vesti o novčanom prilivu. Sada je idealno vreme da se aktivnije približite osobi koja vam se sviđa, jer je otvorenija za komunikaciju.

BIK

Vaši planovi se odvijaju stabilnim tempom, ali bi moglo biti potrebno uneti neke manje promene. Potezi vaših saradnika vas zbunjuju, jer se čini da deluju bez prethodnog dogovora. U emotivnom segmentu, primetno je promenljivo raspoloženje.

BLIZANCI

Osećate umor i opterećenost, suočavate se s nekim psihičkim padom. Danas bi bilo korisno da se posvetite više vremena opuštanju i odmoru. Doživljavate vrlo intenzivne emocije, ali istovremeno imate izazov u provođenju više vremena sa voljenom osobom.

RAK

Danas vam se pruža prilika za razgovor ili susret s poslovnim saradnikom koji vam je važan ili s kojim želite ostvariti dublju povezanost. Ovo je vreme da iznesete svoje predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja i stabilnosti. Očekuje vas intenzivan susret s voljenom osobom.

LAV

Spremni ste promeniti svoj pristup prema poslovnim saradnicima, iako rezultati možda neće biti onakvi kakve ste očekivali. Osećate promenljivo raspoloženje prema voljenoj osobi. Ako ste zainteresovani za nekoga, nećete moći sakriti svoju privlačnost.

DEVICA

U vezi s jednim pitanjem, morate se potruditi više nego što ste prvobitno očekivali. Iako ste iscrpljeni od pregovora, ne odustajete od svojih stavova i namera. Postoji mogućnost susreta s osobom koja će ostaviti snažan utisak na vas. Emotivne relacije obiluju strašću i intenzitetom.

VAGA

Promene u poslovnom dogovoru nisu po vašem ukusu, ali shvatate da trenutno nije moguće prigovarati. Danas je pun obaveza, te će vam više odgovarati da provedete vreme kod kuće. Niste raspoloženi za izlaske i druženja.

ŠKORPIJA

Situacija vam ide na ruku. U komunikaciji s novim saradnikom pokazujete intenzitet, ubedljivost i samopouzdanje, što može ostaviti snažan utisak. Emotivnom partneru postavljate neke činjenice kao gotove – rešili ste stvari i nećete dozvoliti drugoj strani da vas ubedi.

STRELAC

Iako je izgledalo da će danas biti komplikovan i naporan, ipak uspevate rešiti mnogo toga brže nego što ste očekivali. Pokušavate ukazati na greške emotivnom partneru, ali to radite na neadekvatan način. Neke stvari se mogu izraziti i kroz opušten razgovor.

JARAC

Danas prolazite kroz promenljivo raspoloženje, ali osećate snažnu potrebu da se angažujete više po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Vaše ponašanje i stavovi mogu opterećivati ljude s kojima dolazite u kontakt. Osećate veliku potrebu za nekim iz prošlosti.

VODOLIJA

Odličan dan za pravljenje dogovora. Ipak, ne moraju svi znati kakvi su vam planovi i ideje – neko ih može i prisvojiti! Čuvate neke stvari za sebe i niste spremni otvoriti se prema osobi koja vam je važna. Očigledno još nije vreme za pokretanje te priče.

RIBE

Prijatelj ili kolega može vam pomoći oko poslovnih obaveza. Moguće je da će vas neko podržati na poslu dok vi odete obaviti ono što je potrebno. Dobijate novu dozu emotivnog samopouzdanja – spremni ste ponovno se aktivirati prema osobi koju volite.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *