Menu Close

Muškarac postaje svjestan prave vrijednosti žene tek kad ona odluči krenuti drugim putem – Kako mu pokazati važnost prije nego što bude prekasno…

Često je izazovno otkriti prave osjećaje koje muškarac ima prema vama, a ponekad niti sami nisu svjesni tih osjećaja.

Jedini način da ga potaknete da prizna svoje osjećaje je da se povučete. Međutim, kako muškarac doživljava odlazak žene? Odlazak žene može imati snažan emocionalni utjecaj na muškarca, posebno ako znate kada i kako to učiniti na ispravan način. Žena bi trebala taktički povući korak unatrag kako bi promatrala reakciju svog partnera.

Nemojte se osjećati krivom zbog primjene ove tehnike jer nije manipulacija. Vi mu zapravo pomažete da shvati svoje osjećaje prema vama i da napokon razmisli o budućnosti koju vidi s vama. Muškarci često ne cijene stvarnu vrijednost žene dok ona ne ode.

Kada snažna žena osjeti potrebu da napusti muškarca, ona mu jasno pokazuje da je potpuno sposobna biti sama i da joj nitko nije nužan. Kada muškarac to shvati, počinje juriti za njom, razmišljajući o svojim pogreškama. On dolazi sebi i uviđa da ju je uzimao zdravo za gotovo, izgubivši iznimno vrijednu ženu.

Tada dolazi do promjena. Naravno, samo jaka žena je sposobna za takav korak. Muškarac se zaljubljuje u njeno odsustvo. Kada ga napusti, ta praznina mu pomaže da je više cijeni i počne se ponašati prema njoj onako kako ona zaslužuje. Ponekad je napuštanje muškarca jedini način da mu pokažete kako se osjećate i što može izgubiti zbog toga što nije učinio dovoljno za vašu ljubav.

Pokazujući mu da je snažna i nezavisna žena, ona ga poučava lekciji: svaki dan proveden sa njom je bogatstvo. Moraće pokušati dokazati da je vrijedan njene ljubavi, inače će to učiniti neko drugi. Ali da biste isprobali takvu metodu, morate biti sigurni da ima osjećaje prema vama jer ako vas ne cijeni dovoljak, odlazak ga neće uopšte ni pogoditi.

Još jedna tačka zašto bi to moglo uspjeti je to što muškarci vole izazove. Kada ga vrijedi napustiti? ako te ignoriše, ako ne razumije šta želi, ako vas uzima zdravo za gotovo i ne cijeni ono što radite. Pokažite mu šta ima, i bez čega može ostati.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *