Menu Close

Pluton prelazi u Vodoliju, a ova 4 znaka suočit će se s dramatičnim promenama, ništa neće ostati isto….

Pluton, planeta koju astrolozi povezuju s bogom podzemlja, odgovorna za najznačajnije životne transformacije i otkrivanje mračnih tajni, prelazi u Vodoliju 21. januara, gde će boraviti do 2044. godine. Ovo dovoljno dug period donosiće generacijske promene.

Pluton simbolizuje duboke transformacije, regeneraciju i moćne promene na ličnom i kolektivnom nivou. Njegov prelazak u Vodoliju može izazvati specifične energije i uticaje, ističe Naj Žena.

Vodolija kao znak naglašava inovacije, progresivnost, nezavisnost i društvenu svest. Kada Pluton prolazi kroz Vodoliju, očekuju se promene u društvenim normama, tehnološkim inovacijama i povećanoj svesti o globalnim pitanjima. Ova pozicija može podsticati društvene revolucije s naglaskom na humanitarnim pitanjima.

Takođe, Pluton u Vodoliji može inspirisati pojedince na ličnu transformaciju kroz razvoj njihove individualnosti, povećanu svest o sopstvenim vrednostima i potrebu za ličnom slobodom.

Osobe pod uticajem ove pozicije mogu biti otvorene za istraživanje novih ideja, tehnologija i alternativnih načina života.

Pluton u Vodoliji će uticati na sve znakove Zodijaka, a posebno na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

Vodolija

Postepeno, ali dosledno, Pluton će započeti proces promena u vašem životu, a to će postati sve očiglednije u narednim godinama. Sloboda, nezavisnost i želja za promenama biće izraženi tokom Plutonovog boravka u vašem znaku. Kao jedan od znakova koji će najviše osetiti ovaj planetarni uticaj, očekuju vas značajne transformacije, izveštava Informer.

Bik

Pluton u Vodoliji će boraviti u vašem desetom polju karijere, što će doneti značajne profesionalne promene. Ovo uključuje integraciju tehnoloških inovacija i rada na internetu u vašu svakodnevnu poslovnu praksu. Za mnoge Bikove, očekuje se radikalan preokret u karijeri.

Lav

Pluton u sedmom polju donosi promene u partnerskim odnosima. Institucija braka prolazi kroz transformaciju, gubeći svoj tradicionalni smisao, tako da će lična sloboda postati ključna. Važnije će vam biti da održavate slobodniji oblik ljubavnog odnosa nego da živite sa nekim.

Škorpija

Pluton u četvrtom polju imaće najveći uticaj na vaše porodične odnose, otkrivajući tajne koje su možda trebale ostati skrivene. Odnosi sa rodbinom prolaziće kroz ciklus promena, a vaš odnos s roditeljima može se potpuno transformisati.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *