Menu Close

Kako Treba Da Izgleda Devojka Prilagođena Svakom Muškarcu …

Jači pol će biti privučen ženom koja zrači tajanstvenošću, a koja ne otkriva sve odmah, ostavljajući prostor za maštu. Mnogim ženama i dalje predstavlja enigmu, te često misle da je povezan s obiljem šminke, savršenom frizurom, izazovnim dekolteom ili izrazito kratkim suknjama. Međutim, istraživanja pokazuju da muškarce privlači ono što je prirodno. Ako želite da izgledate lijepo, evo na kojim stvarima treba da poradite…

Prava odeća

Mnoge žene smatraju da muškarci vole kratke suknjice i duboke dekoltee, ali to je velika zabluda. Većina njih će se uvek okrenuti za ženom koja je tako obučena, ali pored sebe žele nešto zagonetniju ženu. Muškarca će privući žena koja nije previše otkrivena i ona kod koje tek može da nasluti kako izgleda njeno telo. Oni vole element iznenađenja i tajanstvenost. Pouka – ne otkrivajte previše.

Govor tela

Možda toga niste svesni, ali držanje tela mnogo govori o ženi. Ako ste pogrbljene, često gledate u pod i imate spuštena ramena, delovaćete starije i umornije. S druge strane, ako hodate uspravno i visoko dignute glave, delovaćete samopouzdanije, a poznato je da muškarci vole samopouzdane žene. Osim toga, žene koje se drže uspravno deluju mršavije i vitkije. Pouka – dignite glavu, ispravite se i ponosno krenite u svet.

Boja glasa

Muškarcima su privlačnije žene koje govore tiše i dublje, pokazalo je jedno istraživanje. Smatraju da su takvi glasovi senzualniji i privlačniji. Takođe, smatraju da su prirodne one žene koje znaju da se lepo smeju, a to znači nipošto preglasno kikotanje. Dublji glas i ženstveni smeh dva su oružja kojima muškarci ne mogu odoleti. Pouka – umesto da se glasno kikoćete i pričate povišenim tonom glasa, malo se stišajte i pokušajte da govorite dubljim tonom.

Zavodnička kosa

Odavno je poznato da muškarci preferiraju dugu kosu. Ipak, i kraća kosa može biti lepa. Važno je da je negovana i čista. Prema nekim istraživanjima, muškarci su skloniji ženama koje znaju da zabace kosu zavodnički i koje tokom razgovora lagano prolaze prstima kroz kosu. Smatraju da je to ženstveno. Za lepu zavodničku kosu dovoljno je održavanje redovne higijene i redovna poseta frizeru. Pouka – naučite da se igrate svojom kosom i neka ona postane vaše najjače zavodničko oružje.

Sveti gral – samopouzdanje

Sve nabrojano je zapravo ništa bez samopouzdanja. Samopouzdanje nije umišljenost, arogancija i bahatost. Samopouzdanje je ono kada znate da ste posebni sa svim svojim manama i vrlinama. To je samoprihvatanje koje zrači kilometrima. To su žene za koje će muškarci reći da imaju ono nešto. Samopouzdanje se ne stiče preko noći, ali moguće ga je pronaći. Samo treba vreme. Pouka – uzmite vremena i naučite da volite sebe jer ništa nije vrjednije od samopouzdanja.

Izvor: Ženski magazin

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *