Menu Close

Ljubav na teškom udaru od 17. februara.. – Pogledajte šta očekuje 6 znakova Zodijaka…

Prema prognozama astrologa, 17. februara 2024. godine Venera i Mars će stupiti u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije, označavajući početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve znakove Zodijaka.

Ove dve planete snažno će uticati na ljubavna polja, a karma Venere i Marsa posebno će oblikovati iskustva ovih 5 horoskopskih znakova.

Bik

Venera, vaša vladarka, uspostavlja povezanost između Plutona i Marsa u sektoru svrhe i statusa. To ukazuje da biste u februaru mogli doživeti karmički susret sa potencijalnim partnerom. Takođe, Mars je odgovoran za tajne, pa je moguće da će početi nova skrivena romansa, na primer, na radnom mestu ili sa nadređenom osobom. Očekujte da će februar doneti nešto što će značajno uticati na tok vaše ljubavne godine i života.

Vaga

Venera ulazi u znak Vodolije zajedno sa Marsom i Plutonom, a ovo područje je odgovorno za zaljubljivanje, strast i flert. To znači da biste ove godine mogli doživeti potpunu transformaciju vašeg odnosa, uz pojavu leptira u stomaku zbog potpuno nove romanse. Najverovatnije, ova osoba će imati ozbiljan finansijski pristup, s obzirom na to da Pluton u vašem horoskopu upravlja sferom novca.

Ovan

Venera, vladarka vašeg partnera, usklađuje se sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima), što će doneti karmički susret i značajnu promenu u postojećem savezu od februara 2024. Ako ste slobodni, očekujte upoznavanje sa novim ljudima i početak strastvene romanse.

Škorpija

Pluton, vaš vladar, uspostavlja povezanost između Venere i Marsa u vašem sektoru stanovanja. Verovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu, ili će vas partner u februaru pozvati da počnete da živite zajedno. Oni koji su u braku mogli bi prolaziti kroz težak period, a možda čak i razvod.

Vodolija

Pred vama su ogromne promene jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku. To ukazuje da ćete želeti da iskusite nove stvari u svom životu.

Lav

Venera, Mars i Pluton spajaju se u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvek promeniti u februaru. Ako ste samci, magnetski ćete privlačiti ljude oko sebe. Ako ste u braku, Pluton može izazvati promene u vašem odnosu kroz temu stanovanja, pa partner može predložiti da počnete da živite odvojeno.

Izvor: Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *