Menu Close

Februarski Mlad Mesec priprema značajne pomake u karijeri za Bika, Vodoliju i Ovna …

Mlad Mesec u februaru, smješten u ambicioznom znaku Vodolije, označiće značajne promene u poslovnom svetu mnogih horoskopskih znakova.

Međutim, tri znaka će posebno imati podršku od strane Plutona, Venere i Marsa, što će im omogućiti ostvarivanje značajnog napretka u karijeri.

Bik

Mlad Mesec 9. februara zauzeće vaš sektor karijere, nagoveštavajući značajno unapređenje ili nove poslovne zadatke.

Vaš vladar Venera će se nalaziti u znaku Jarca, odgovornog za napredovanje, i pod uticajem Marsa, dobijate dodatnu energiju za preduzimanje koraka napred.

Bitno je napomenuti da je Uran, dispozitor mladog Meseca, smješten u vašem znaku, što znači da će se javiti potreba za promenom u uobičajenom pristupu kako biste postigli svoje ciljeve. Februar predstavlja izazov za učenje novih metoda.

Vodolija

Mlad Mesec 9. februara dešava se u vašem znaku, označavajući potpuno novi ciklus u vašem životu.

Sunce i Mesec će biti u kvadratu sa Uranom u vašem domu i porodičnom sektoru tokom ovog događaja, što znači da ćete morati da implementirate ozbiljne promene u svoje navike i kućnu rutinu kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Ovo ćete doživeti kao krizu, pošto će Lilit biti u sektoru transformacije i pravljenja trigonalnog aspekta sa Jupiterom i Uranom, to će doneti strahove vezane za strah od gubitka uobičajenog načina života.

Ovan

Mlad Mesec je u vašem timskom sektoru, što bi moglo da vam donese novi tim na poslu, ali ovi ljudi su delimično povezani sa vašim prošlim vezama. Na primer, stari kolega se može vratiti i ponuditi da radite zajedno na novom projektu.

Takođe ćete biti više uključeni u aktivnosti koje zahtevaju upotrebu nekih inovativnih tehnologija i marketing zajednice.

Verovatno ćete razmišljati o pokretanju lične društvene mreže i kreiranju veb stranice za promociju svojih usluga.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *