Zanimljivosti

Najčešće obmane koje ljubavnice prihvataju nesvesno: Zavarane u verovanje da su najvažnije u partnerovim očima..

Kada žena otkrije da joj je muž neveran, suočena je s dvije opcije – da mu oprosti ili da ga napusti. Bez obzira na izbor, preljubnik i ljubavnica će sigurno doživjeti kritike. Razlozi zbog kojih neke žene pristaju biti “druge” mogu biti kompleksni, a ono što se dešava u njihovim glavama najbolje znaju same.

Brojne studije ukazuju da su ove žene, poznate kao ljubavnice, često same žrtve prevare. One vjeruju u lažna obećanja zbog kojih pristaju biti “žene iz sjene”. U nastavku su najčešće laži i mitovi u koje ljubavnice veruju, što ih navodi da ostanu u vezi s oženjenim muškarcem…

Znamo da situacija nije idealna, ali mi smo posebni – osećamo ljubav!

Ipak, budimo iskreni – nije to ljubav. Možda trenutno uživate, ali činjenica da niste u ravnopravnoj vezi ne znači pravu ljubav. Sami sebe možete obmanjivati. Taj muškarac deli intimnost, ceo svoj život, s nekim drugim, a vi ste tu samo da “očarate” njegovo slobodno vreme.

Ako ne vidite njegovu ženu, to ne znači da je ona nepostojeća

Da, ona je itekako stvarna! Ona je prisutna u svakom segmentu života vašeg muškarca, svako jutro, danju i noću (koliko god se nadali da nije tako). On joj šalje poruke, isto kao što ih šalje i vama. A to nisu samo obaveštenja o kupovini namirnica; to su ljubavne poruke koje bi vam, kad biste ih pročitale, izazvale vrtoglavicu.

Njega ne privlači, a mi imamo poseban odnos

Razmislite malo: da li bi muškarac koji ume tako pažljivo birati (jer, ako vas bira, zna šta radi) stvarno izabrao ženu za suprugu s kojom nema ništa zajedničko, koju ne voli i koja ga ne privlači? Verovatno ne, zar ne? Ako smatrate da je ona samo teret, zašto nije napustio brak koji ga, pretpostavljate, guši? Zaljubljenost se ne može sakriti, kaže stara poslovica, pa bi prevarna žena primetila da je njen muž zaljubljen. Ako to nije slučaj, moguće je da zaista nema takva osećanja.

Ovo je dovoljno za mene

Da li stvarno verujete u to? Budite iskreni prema sebi. Niste li ikada razmišljali o tome kako se on ponaša kada ode od vas – da li poljubi svoju ženu na vratima, zajedno s njom gleda film ili provodi intimne trenutke…? Većinu ljudi to zaista zanima. Ako vas zanima, to može značiti da vam smeta što ste tajna, što ste druga.

Ostaviće ženu zbog mene

Ne kažemo da se ovo nije dešavalo, ali se zapitajte zašto ste baš vi ta zbog koje će pristati da preokrene život naglavačke? Da li je pokazao da ne mari ako ga “uhvate”? Jedino osoba koja je rešila da menja život i partnera se tako ponaša. Dokle god opsesivno krije vašu vezu, znajte da su priče o napuštanju žene i započinjanju novog života prazne. Osvestite se na vreme.

Izvor:Sensa

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button