Menu Close

NAREDNE SEDMICE: Jarčevi potreban vam je dodatni izvor zarade, Blizanci emotivno ste na dobrom putu da zablistate u braku…

Stiže nam Dan zaljubljenih, a prva polovina februara polako se privodi kraju.

Pogledajmo šta nam donosi nedeljni horoskop od 5. do 11. februara, ko će uživati u prolaznoj ljubavi, a ko će strastveno čuvati svoj ljubavni odnos.

Ovan

Posao: Još uvek osećate određenu blokadu i niste dovoljno angažovani onako kako biste inače želeli. Verovatno će sreda i četvrtak biti veoma zahtevni dani, fokusirani na finansije. Posvetite se poslovima koji zahtevaju duboku analizu, istrajnost ili razna ispitivanja. Ovo nije vreme za brzu i laku zaradu.

Ljubav: Vaš partner vam veruje, iako će petak i vikend biti označeni kao emotivno hladan period. Sreda može biti emotivno povoljnija za sve slobodne pripadnike ovog znaka.

Zdravlje: Potrebno je da posebno vodite računa o zdravlju urogenitalnog trakta.

Bik

Posao: Bićete primorani da obavljate dodatni posao, što izaziva nelagodnost jer vam oduzima dragoceno slobodno vreme. Možda niste uvek raspoloženi za saradnju s drugima, ali će biti neophodno da promenite svoj stav. Očekujte pomoć od Blizanaca, Raka i Ribe.

Ljubav: I dalje možete dominirati u ljubavi, jer vaš vladar Venera ima izuzetne šanse da osvoji koga god poželi. Vaša osećajnost i strpljivost prijaju svakoj osobi, stoga imate uspeha. Ukoliko ste usamljeni, potražite svoju idealnu polovinu na mirnim mestima poput biblioteke, čitaonice ili skromnih restorana pored vode.

Zdravlje: Obratite posebnu pažnju na donji deo kičme, koji je izuzetno osetljiv.

Blizanci

Posao: Ovo je sjajna nedelja za rad i pokretanje novih ideja. Kao što je poznato, Blizanci vole promene, inovacije i nova dešavanja, ali to može dovesti do konfuzije ako nemaju stabilniji oslonac. Jedan Lav je spreman da doprinese vašem radu, što može doneti uspeh u saradnji s tom osobom.

Ljubav: Emotivno ste na dobrom putu da zablistate u braku. Ako već živite u zajednici, očekujte da će vas obuzeti pozitivna energija. U vezi? Moguće je da ćete razmišljati o braku i svim blagodetima koje on nosi. Slobodni Blizanci trebaju se opustiti uz neku lepu muziku.

Zdravlje: Sasvim dobro.

Rak

Posao: Niste zadovoljni svojim nadređenima, a emotivna slabost čini da svako dešavanje u firmi deluje iritantno. Posebno vas pogađa ako se osećate neshvaćenim u vezi sa svojim znanjem i naporima koje ulažete u unapređenje posla, a što drugi možda ne primećuju. Ipak, Rakovi koji imaju priliku da rade za sebe neće imati značajnih problema, osim što se suočavaju s izazovima neplaćanja i nekih zaostalih računa, ali i to je rešivo.

Ljubav: Slobodni Rak voli da šeta, provodi vreme sa dobrim prijateljima i trenutno nije zainteresovan za ozbiljnu vezu. Oni u braku vode računa o svemu, posebno o partnerovom ponašanju u kući sa decom i upravljanju novcem.

Zdravlje: Zdravlje vam može predstavljati izazov kroz problem sa vidom ili nelagodnost u gornjem delu kičme.

Lav

Posao: Trenutno je veliko opterećenje na finansijskom planu, i mogli biste proći loše ako niste dovoljno stručni u svom radu. Ovde je ključno iskustvo. Lav ili radi punim kapacitetom ili ne radi uopšte. To je uvek izazov kod ovog sazvežđa jer pokušaji polovičnog pristupa obično vode pogoršanju stanja. Sada nije povoljan trenutak za ulazak u velike poslove ili projekte. Možda biste mogli razmotriti opcije koje su povezane sa nekretninama.

Ljubav: Slobodni Lav ima dobar period, posebno ukoliko ima priliku upoznati Škorpiju petak na subotu. Lavovi u braku mogu biti zadovoljni životom koji trenutno vode.

Zdravlje: Obratite posebnu pažnju na išijas.

DEVICA

Posao: Vaš vladar Merkur koji je ipak pravio stagnaciju na mnogim poljima, posebno u radu i saradnji sa drugima. Morate da se okrenete dobrim poslovnim kontaktima posebno saradnji sa vodenim znakovima koji vam odgovaraju po senzibilitetu, jer su intuitivni i mogu da doprinesu vašem napretku i samom poslovanju.

Ljubav: Ostavite sada po strani problem sa partnerom. Niste negde skoncentrisani da možete da se nosite sa raznim prepirkama ili bezveznim razgovorima koji vas umno umaraju.

Zdravlje: Sasvim dobro.

VAGA

Posao: Vizije vam nisu naklonjene. Kao da se osećate bezvoljno, malodušno. Kao da niste ona stara vesela Vaga koja podiže sve oko sebe. To je alarm, morate nešto da menjate. Niste dugo osetili promenu koja vam je potrebna. Da li ćete biti spremni da pokrenete sada, sami odlučite ali nikako da padnete pod sugestiju drugih.

Ljubav: Koliko ste raspoloženi sami znate kada je ljubav i emocija na redu. Svakako da nećete propustiti par dobrih zabava u gradu, a da li ćete biti u centru pažnje to bi bilo odlično jer se tako najbolje osećate.

Zdravlje: Obratite pažnju na raspoloženje.

ŠKORPIJA

Posao: Prvi deo nedelje daje otežanje na polju realizacije novca. Imate saradnika Jarac ili Rak koji bi bili od pomoći da uradite nešto konstruktivno. Drugi deo nedelje veoma dinamičan. Pregovori u vezi novca, posla, objekta, radnog prostora, ulaganja….Svesni ste svoje moći tako da možete da računate na dobar poslovni dobitak.

Ljubav: Ako ste slobodni ubrzo ćete se vezati za nekoga ko nije slobodan. Prija vam tajna veza. Pronalazite neki smisao u skrivanju, to vas čini još strasnijim. Škorpija u braku ima više obaveza na poslu nego u kući.

Zdravlje: Čuvajte sebe, više.

Strelac

Posao: Osećate veliku odgovornost prema svojoj okolini, što može biti opterećujuće s obzirom na vašu trenutnu emotivnu nestabilnost. Preferirate proverene projekte koji vas pokreću i doprinose vašem osećaju stabilnosti i finansijske sigurnosti. Uvek razmišljate o sebi i svojim zadovoljstvima, te niste voljni da se posvetite poslu koji vam trenutno nije od suštinskog značaja. Već imate druge planove gde možete ostvariti opušteniju zaradu.

Ljubav: Strelac u braku trenutno ne doživljava intenzivnu razmenu strasti i emocija. Kao da se osećate samodovoljno, čak i u ljubavnom odnosu sa osobom pored vas.

Zdravlje: Povišen nivo šećera u krvi prati vaše zdravstveno stanje.

Jarac

Posao: Potreban vam je dodatni izvor zarade. Organizacija samostalnog poslovanja ili saradnja sa Vodolijom mogu biti korisni, jer će vas usmeriti ka alternativnim poslovima koji odražavaju vašu unutrašnju prirodu. Čak i ako se suočite s psihičkim izazovima, ovakav posao može predstavljati uspeh jer će vas podići iz dosade i samoće.

Ljubav: Na emotivnom planu, razmislite o posvećenosti ljubavnoj vezi s Vagom. Poznavanje jedno drugog je duboko, a privlačnost je očigledna. Međutim, izazov može biti Vagina potreba za udvaranjem, pažnjom i stalnim druženjem, što se može sukobljavati s vašom ponekad lenjom prirodom u tom pogledu. Jarac u braku treba obratiti pažnju na kuću, stan i dom, jer se mogu pojaviti izazovi s pravne strane.

Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Posao: Vrednost jedne Vodolije, znanje, sposobnost su veći nego što mislite. Mnogi vas ponižavaju zato što nemaju tu snagu kao vi. Saradnja sa Ribom, Rakom, Blizancima može biti od koristi. Verovatno ćete iziritirati nekog saradnika gde može da dođe do rušenja poslovne saradnje. Nemate nameru za tako nešto ali ipak obratite pažnju na samu komunkaciju.

Ljubav: Emotivno ste na dobitku. Imate sjajnu vezu koja je sve bolja i bolja iz dana u dan, sreća vas nekako prati kroz sve šta se dešava oko vas.

Zdravlje: Imate manju napetost.

RIBE

Posao: Morate da se odlučite kako biste nastavili saradnju sa jednim Bikom koji prilično voli da drži sve u svojim rukama. Imate tešku situaciju odluke ali prihvatite dobre stvari te saradnje. Bik je stabilan, zna sa novcem, ima strpljenje koje Vama zaista ponekad previše nedostaje. Ribe znaju da budu ponekad vrlo čudne, iako ste blagi, znate da se pretvorite u nepodnošljivu osobu koja stalno nešto zahteva.

Ljubav: Tako je ponekad i u ljubavi. Ako ste slobodni prepustite se emociji, ako ste u braku onda očekujete partnera koji će se žrtvovati za vaše ideje.

Zdravlje: Mogući problemi sa tiroidnom žlezdom.

Izvor:Luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *