Menu Close

ASTRO PONEDELJAK: Škorpije imate mnogo poslovnih obaveza i od samog početka dana ulažete odgovornost u posao,Lavovi očekuje vas zadovoljstvo energijom i događajima tokom dana…

Saznajte kako astrološki uticaji oblikuju početak radne nedelje…

OVAN

Danas se otvara prilika da pronađete unutrašnji balans. Iako vas neki trenuci mogu terati da žurite, svesni ste da impulsivnost može dovesti do grešaka. U emotivnom odnosu s partnerom, izbegavajte stvaranje drama bez stvarne potrebe.

BIK

Ambicija je ključna reč za današnji dan. Otvorite se za poslovne mogućnosti koje se mogu pojaviti i nemojte se ograničavati nesigurnošću. Ovaj dan je povoljan i za pokretanje razgovora o emotivnim pitanjima, a moguće je i novo poznanstvo.

BLIZANCI

Osećate višak energije danas. Poslovne situacije se brzo odvijaju, iako može doći do trenutne nervoze, to je pozitivna nervoza koja vas motiviše. U susretu s voljenom osobom ili nekim zanimljivim, vreme će vam brzo prolaziti.

RAK

Važno je pažljivo razmotriti svaki potez danas. Ima šansi za ostvarenje ciljeva, ali nema potrebe za žurbom. Pratite situaciju i reagujte u pravom trenutku. U emotivnom segmentu može doći do blagog nesklada, a vaše misli su možda usmerene ka nekoj osobi koja je trenutno daleko.

LAV

Očekuje vas zadovoljstvo energijom i događajima tokom dana. Iako se neke situacije mogu sporije odvijati ujutru, nema potrebe za nervozom. Vremenom ćete se osećati svežije. Dan je povoljan za komunikaciju s interesantnim osobama i stvaranje novih poznanstava.

DEVICA

Dobar je dan za uspostavljanje komunikacije i postizanje dogovora s poslovnim saradnicima. Spremnost na kompromise će vam pomoći. U emotivnom segmentu, partner može tražiti više vremena i pažnje, pa se posvetite odnosu i pokažite razumevanje.

VAGA

Zaključujete svoje obaveze i već osećate olakšanje jer shvatate da će sve biti završeno na vreme. Prihvatite poziv za sastanak, jer se mogu čuti zanimljive vesti ili dobiti dobra poslovna ponuda. Emotivno se osećate stabilno, bez ikakvih problema.

ŠKORPIJA

Imate mnogo poslovnih obaveza i od samog početka dana ulažete odgovornost u posao. Vaš prioritet je završiti sve na vreme, ne obraćajući pažnju na povremene distrakcije. Nadate se da će se određena osoba približiti vama, iako vi sami nemate inicijativu.

STRELAC

S rastućom zabrinutošću pratite jednu poslovnu situaciju i potencijalnu lošu komunikaciju s bitnim saradnikom. Pokušajte smiriti situaciju koliko možete. Osećate nesigurnost u vezi s pravilnim postupanjem prema voljenoj osobi.

JARAC

S nestrpljenjem očekujete informacije koje su vam neophodne za pokretanje planova. Može se desiti da će ovo kasniti, pa čak i biti odloženo za sutra. Nemojte dozvoliti da vas razočara. Komunikacija s jednom osobom vam prija, osećate se opušteno u njenom društvu.

VODOLIJA

Trošite vreme na nerviranje i bavite se situacijama koje ne možete promeniti. Ako primetite da vas neki poslovi previše opterećuju, pokušajte preusmeriti pažnju na druge obaveze. Posvetite se ljudima koji vam zaista znače, a izbegavajte nerviranje svojim ponašanjem.

RIBE

Informacije stižu ranije nego što ste očekivali, pa ćete morati brzo da se posvetite poslu. Dan je podsticajan, pruža vam priliku da pokrenete različite situacije. Osećate snažnu potrebu za prisustvom bliske osobe, ali susret možda neće biti ostvaren.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *