Menu Close

HOROSKOP ZA VIKEND OD 9. DO 11. FEBRUARA 2024.

Horoskop za vikend od 9. do 11. februara 2024. godine!

OVAN

Ovaj vikend će za vas biti obeležen važnim odlukama. Mogli biste konačno podići svoje odnose na dublji nivo – zapamtite, u nekom trenutku morate odlučiti šta tačno želite. Ta odluka može se odnositi na odnose prijateljske ili ljubavne prirode, ali takođe može biti i poslovne prirode. Odlučite gde želite biti u budućnosti i jasno izrazite svoje stavove. Budite iskreni prema drugima, ali pre svega prema sebi.

BIK

Ovaj vikend za vas će biti radan, čak i ako nećete fizički raditi, vaše misli će i dalje biti usmerene na zadatke koji vas očekuju. Fokusirajte se na organizaciju i postavljanje jasnih ciljeva. Detaljan pristup radu donijeće vam uspeh. Rasporedite zadatke korak po korak, a uskoro ćete uživati u osećaju postignuća.

BLIZANCI

Moguće je da se suočavate s činjenicom da su mnoge emocije prolazne. Nažalost, često na početku ne razmišljamo na taj način i optimistično se nadamo kako su određeni osjećaji vječni. Sada biste mogli jasnije sagledati stvari u njihovom pravom svjetlu – nečija arogancija može postati osobina koju ranije niste primijetili. Osjećajte se slobodno da se rastanete s osobama koje se ne uklapaju u vaš stil života.

RAK

Iako biste najradije samo okrenuli novu stranicu i započeli nešto novo, pričekajte i dovršite započeto. Bijeg nikada nije najbolja opcija, i ne preporučuje se ostavljanje stvari nedovršenima kada treba malo napora da ih dovršite. Budite pažljivi i odmorite se prije nego donesete konačnu odluku. Imate dovoljno vremena; važno je biti siguran u svoje odluke.

LAV

Stavite danas jedan od svojih problema u ruke nekog drugog. Ne radi se o bježanju od odgovornosti, nego o delegiranju dijela vašeg posla. Morate imati više povjerenja u ljude s kojima živite i radite. Kada kažu da će nešto učiniti, učinit će to! Dobit ćete vrijednu životnu lekciju ako vjerujete u nekoga tko je moćniji od vas ili nešto što je veće od vas.

DJEVICA

Obratite pažnju na svoje emocionalno blagostanje. Meditacija ili opuštanje uz omiljenu glazbu može vam pomoći osloboditi se stresa. Tijelo i um trebaju ravnotežu, pa se posvetite vježbama koje vam donose zadovoljstvo. Fizičku aktivnost možete uklopiti u svoj dnevni raspored, nisu nužne velike promjene.

VAGA

Vaš šarm će zasijati ovog vikenda. Romantika će biti u zraku, a vi ćete pronaći suptilan način da izrazite svoje osjećaje prema voljenima. Otvorite srce i dopustite ljubavi da vas obgrli. Pronađite ravnotežu između društvenih aktivnosti i vremena za sebe. Ovo je vikend kada možete najbolje napredovati ako uspijete održati harmoniju između svih svojih različitih interesa i obveza.

ŠKORPION

Fokusirajte se na tjelesno zdravlje i pokušajte uvesti neke nove vježbe koje će ojačati vašu vitalnost. Duboko disanje ili meditacija mogu vam pomoći u pronalasku unutarnje ravnoteže. Dopustite si istraživati i proživjeti duboke emocije ovog vikenda. Transformacija može donijeti iznenađujuće pozitivne rezultate.

STRIJELAC

Ovaj vikend, odlučite se za opušteniji pristup. Nema čvrstih planova, samo slobodno vrijeme da radite ono što vas veseli. Dopustite si odvojiti se od svakodnevnih obaveza i prepustite se spontanosti. Pronađite mir u čitanju knjiga koje vas nadahnjuju. Može se raditi o putopisima, filozofskim djelima ili bilo kojoj knjizi koja vas poziva na razmišljanje i maštanje.

JARAC

Vikend će biti u znaku izlaska iz zone komfora. Mogli biste dobiti zanimljiv koji nadilazi vaša prijašnja iskustva. Nemojte biti zatvorena uma, možda bi vam promjena u ovome trenutku baš godila. Mogli biste se upoznati sa stvarima koje bi doprinijele vašem osobnom rastu i razvoju, a vjerojatno i usmjerile vaš profesionalni put. Budite proaktivni i težite ka boljim prilikama!

VODOLIJA

Vikend će za vas biti obasjan ljubavlju. Prepustite se novim situacijama koje bi vas ovih dana mogle dovesti. Možda ćete primetiti kako odjednom cenite druge osobine kod potencijalnog partnera – dok ste ranije bili fokusirani na fizičku privlačnost, sada će vam biti važan intelekt osobe pored vas. Uživaćete u smislenim razgovorima, intuitivnom razumevanju i sličnosti međusobnih karaktera.

RIBE

Iskoristite slobodno vreme ovog vikenda da putujete kroz svoj unutrašnji svet i otkrijete nove dimenzije svog bića. Pustite mašti na volju i uživajte u avanturi koja vodi ka dubljem samoproučavanju. Ljubavna energija takođe će biti jaka, pa neka stvari budu lagane i prozračne umesto da navaljujete na obaveze. Uostalom, morate bolje upoznati partnera pre nego što otkrijete kako se zaista osećate i šta želite.

Izvor:sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *