Menu Close

Mart 2024: Mesec Sreće za Ribe, Strelca i Vodoliju – Prolaz u Napredak…

Dolazak proljeća često donosi nove ljubavi i rastanak s prošlim. Mart je simbol novih početaka i ima moć da donese preokret u našem životu.

Prema astrološkim stručnjacima, tokom marta 2024. godine tri znaka Zodijaka će posebno blistati u sreći i uspjehu.

Ribe

Kako Sunce u Ribama potiče maštu, možete se usredsrediti na uspeh koristeći tehniku vizualizacije. Rezultati će biti ohrabrujući, a dolazak proleća donosiće promene. Najpovoljniji trenutak za početak novog životnog poglavlja je Pun Mesec Crva u martu, što će promeniti vaš stav prema mnogim stvarima. Neodlučne Ribe će prestati bežati od stvarnosti, što će pozitivno uticati na kvalitet vašeg života.

Zanimljivi događaji sredinom meseca će biti dovoljni da poprave vaše raspoloženje. Ako ste stalno u pokretu, susrećete se i komunicirate s različitim ljudima, neće biti mesta za dosadu. Prema opštem horoskopu za Ribe u martu 2024, možda ćete biti uključeni u obećavajuće projekte.

Moguće je da ćete puno putovati, uključujući i putovanja u inostranstvo. Pošto Merkur prelazi u Ovna, naglasak se stavlja na spoljne efekte, a strahovi i kompleksi će izbledeti u pozadini. Skromne Ribe će poverovati u svoju neodoljivost i poželeti postati centar pažnje.

Strelac

Lični život će biti dinamičan, a Pun Mesec Crva u martu donosi nezaboravne trenutke sreće. Zaneseni Strelac će se prepustiti čarima ljubavi, uranjajući u bazen strasti. Ovo je sjajna prilika da veza dostigne viši nivo. Energija će biti pojačana na početku marta, a posao će cvetati. Može se osećati kao da vas sudbina gura u pravom smeru.

Prema horoskopu za Strelca, stvari obećavaju dobro završiti se, i to bez većeg napora. Slobodno vreme možete posvetiti hobiju: bavljenje hobijem doprinosi energiji i snazi. Pod uticajem Venere u Vodoliji, koja podstiče slobodu i nezavisnost, lako je izgubiti glavu i upustiti se u sumnjive avanture. Strelcu se može iznenada učiniti da nedostaje znanja u nekim oblastima.

Prema martovskom horoskopu, nema prepreka za Strelca u potrazi za harmonijom. Nema potrebe komplikovati stvari ili ići predaleko; samo ugađajte sebi i drugima. Dodatna prednost biće priliv sentimentalnosti, što je u principu karakteristično za Strelca.

Vodolija

Proleće inspiriše nadu u najbolje, čineći da zaboravite na tuge i uvrede. Vreme je da se pozabavite svim problematičnim pitanjima kako biste slobodno krenuli dalje. Uticaj Sunca u Ribama izražava se u želji da se uljepša ono što se dešava. Vodolija ne može ograničiti svoju maštu, a zahvaljujući stabilnoj finansijskoj situaciji, moći će ostvariti stare snove. Važno je ne zaboraviti obradovati voljene. Teški trenuci postaće jasniji tokom Punog Meseca Crva u martu, kada život teče polako, bez nepotrebnog stresa. Vodolija će odahnuti, oslobađajući se tereta iskustava.

Zahvaljujući Veneri u Vodoliji, u duši će vladati harmonija, a svet će biti obojen svetlim bojama. Vodolija, koja se našla u svom elementu, će posmatrati život iz drugačije perspektive i osloboditi se negativnih stavova. Odličan način da se napunite i približite svojim snovima je kroz vizualizaciju. Ako detaljno zamislite budućnost, proces transformacije će se automatski pokrenuti.

U slučaju poteškoća, možete računati na pomoć Marsa u Ribama, koji nosi energiju dobrote i saosećanja. Pod njegovim uticajem, čak i najtvrđa srca će se ispuniti ljubavlju, pa će Vodolije pronaći nekoga kome mogu da se obrate. Još jedna dobitna tačka su proročki snovi koji nose informacije o budućnosti.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *