Menu Close

Lavovima i Ribama proleće 2024. godine doneće slatku ljubav, ali i “eksplozije strasti” …

Sa prvim prolećnim zracima, ljubav će procvetati. Pripadnici dva horoskopska znaka će doživeti period ispunjen aktivnostima, pun nežnosti, strasti i uzavrelih emocija.

Astrolozi predviđaju da će Lavovi i Ribe biti potpuno posvećeni svojim odnosima, uživajući u harmoniji u svom ličnom životu. Samci će pronaći iskrenu i duboku ljubav, dok će oni koji su u vezama moći da podignu svoje odnose na novi nivo.

Lav

Proleće će biti obdareno srećom i ljubavlju. Ponovo ćete osetiti leptiriće u stomaku zbog strastvene ljubavi. Usamljeni Lavovi će upoznati srodnu dušu tokom proleća – osobu sa kojom su predodređeni da započnu porodicu.

Maj će biti posebno povoljan za romantične sastanke. Astrolozi predviđaju da su velike šanse da upoznate ljubav dok putujete u inostranstvo. Iako može izgledati kao slučajno poznanstvo u početku, sudbina će imati drugačije planove.

Spremni ste da brzo donosite važne i hrabre odluke. Iako obično pokušavate da kontrolišete situacije, ovog puta trebate da živite u trenutku i uživate u svojim osećanjima. Očekuje vas poseban maj – pun radosti i sreće.

Ribe

Po prirodi ste osetljivi, iskreni i posedujete visok nivo empatije. Vaša intuicija možda već dugo govori da ćete uskoro doživeti mnogo divnih trenutaka i upoznati nekoga ko će promeniti vaš život. Verovatno će se sastanak dogoditi tokom proleća, sa velikom verovatnoćom u maju.

Čak i slučajan susret može napraviti razliku. Samo trebate prestati da analizirate sve moguće scenarije i ne dozvoliti sebi da se prepustite traumatičnim iskustvima iz prošlosti.

Nemojte se zadržavati na negativnim scenarijima – ne moraju sve veze završiti katastrofom. Naravno, budite oprezni, ali nemojte na svakom koraku pokazivati svoj strah i nesigurnost drugoj osobi.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *