Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 05. MART 2024.

Ovo je dnevni horoskop za 05. mart 2024. godine.

OVAN

Posao: Stvari se kreću u vašu korist. Predstoji vam uspjeh u projektu koji ste započeli prije nekog vremena. Velika financijska dobit je u igri, stoga uložite maksimalan napor.

Ljubav: Dobivate informacije koje će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi. Osjećate bliskost s osobom rođenom u znaku Strelca.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima. Potražite odgovarajuću medicinsku pomoć ako je potrebno.

BIK

Posao: Vaša čvrsta uvjerenja mogu biti prednost u poslu. Imate jasnu viziju onoga što želite postići. Očekuje vas značajno financijsko poboljšanje!

Ljubav: Neprestane promjene na ljubavnom planu mogu uzrokovati glavobolje. Vi težite stabilnosti i sigurnosti.

Zdravlje: Moguće su urinarne infekcije. Preporučuje se posjet liječniku radi odgovarajućeg liječenja.

BLIZANCI

Posao: Prošla negativna iskustva mogu vam poslužiti kao nauk i potaknuti vas da se fokusirate na unutarnje vrijednosti. Spremni ste za nove izazove, a period odmora je iza vas.

Ljubav: Danas ste dobro raspoloženi za ljubavne aktivnosti. Ipak, Blizanci rođeni u prvoj dekadi mogu imati više sreće u ljubavi.

Zdravlje: Plućna funkcija može biti oslabljena. Preporučuje se obratiti pažnju na disanje i potražiti medicinsku pomoć ako je potrebno.

RAK

Posao: Izbegavajte dramu i konflikte, posebno u velikim kolektivima. Važno je da ostanete smireni i kontrolisani kako biste sačuvali svoje radno mesto i reputaciju.

Ljubav: Vaš partner se trudi da vas opusti, ali čini se da to ne donosi željene rezultate. Možda biste mogli uzvratiti gestom pažnje, poput sitnog poklona, kako biste mu/joj pokazali da cenite trud.

Zdravlje: Opuštanje pored vode moglo bi vam koristiti. Potražite trenutke relaksacije i mira u blizini vode kako biste obnovili energiju i osvežili um.

LAV

Posao: Primetna je vaša opuštenost u poslednje vreme. Više ne tolerišete nepravdu, posebno od strane nadređenih koji se ne ponašaju ni pravedno ni razumno prema vama. Postoji mogućnost da se otvore pozicije koje bi vam odgovarale.

Ljubav: Ako ste u vezi sa Strelcem ili Rakom, moguće su manje nesuglasice danas. Sa ostalima očekujte miran dan bez konflikata.

Zdravlje: Mogući su problemi sa rukama i šakama, koji mogu biti povezani sa išijasom. Obratite pažnju na ove simptome i potražite odgovarajuću medicinsku pomoć ako je potrebno.

DEVICA

Posao: Trenutno se nalazite u produktivnom radnom okruženju, iskoristite ga na najbolji mogući način. Čak i ako ne ostvarite veliku zaradu, važno je da iskoristite priliku za kvalitetan odmor od aktuelnih projekata.

Ljubav: Moguće je da razmišljate o propuštenim prilikama u ljubavi, ali istinski izvor sreće leži u vašoj dugoročnoj vezi. Fokusirajte se na to što već imate, jer je to zapravo ono što vam pruža ispunjenje.

Zdravlje: Vaši su zdravstveni aspekti stabilni i pozitivni. Iskoristite ovo vreme kako biste se brinuli o svom zdravlju i osećali se dobro.

VAGA

Posao: Pedantnost i preciznost u radu je tu, ali niste raspoloženi za komunikaciju sa okolinom. Povlačite se u sebe i tako prikupljate dovoljno energije.

Ljubav: Analitčni ste prema partneru i vašem odnosu uopšte. Ponekad ga zamara pridikovanje.

Zdravlje: Razdražljivi ste. Opustite se!

ŠKORPIJA

Posao: Odredite priorite. Koncentracija će vam pomoći u tome. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja i vi ste sami krivi za to.

Ljubav: Početak dobre komunikacije koji može dovesti do zbližavanja sa jednim Rakom.

Zdravlje: Manja nervoza.

STRELAC

Posao: Iskoriste ovaj posebno srećan dan u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh.

Ljubav: Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da se odlučite između dve osobe.

Zdravlje: Osetljivi ste, razdražljivi.

JARAC

Posao: Niste raspoloženi danas da radite. Morate biti usmereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas.

Ljubav: Obuzdajte sebe oko raznih prohteva koji nisu drugima jasni. Možda uspete da šarmirate nekog Bika.

Zdravlje: Odmarajte se uz knjigu ili film.

VODOLIJA

Posao: Vaša ljubav prema estetici, lepoti i umetnosti može biti odlična osnova za profesionalni put. Razmislite o tome da se usmerite ka takvim oblastima. Takođe, saradnja sa osobama rođenim u znaku Raka ili Lava može biti veoma korisna i inspirativna.

Ljubav: Imate emotivnu vezu sa Blizancem, ali vaš partner nije neko sa kim radite, već osoba sa kojom ste dugo u prijateljskim odnosima.

Zdravlje: Moguće je da imate problema sa osetljivim stomakom. Obratite pažnju na ishranu i prilagodite je kako biste održali svoje zdravlje.

RIBE

Posao: Osećate snažan osećaj sigurnosti i hrabro se suočavate sa izazovima koje vam život postavlja. Nakon dužeg vremena, ponovo se aktivno angažujete u poslovne aktivnosti i preuzimate teške zadatke.

Ljubav: Možda ste privremeno zaboravili na važnost ljubavi u svom životu. Međutim, vaša suptilnost i osećajnost su ono što vas izdvaja. Otvorite se i prihvatite udvaranje jednog zainteresovanog Jarca.

Zdravlje: Primetan je pad u vašoj psihičkoj stabilnosti. Potrebno je da obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje i potražite načine da se osnažite i revitalizujete svoju psihičku energiju.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *