Menu Close

Ponašanje koje jasno otkriva nevernost: Evo što govori muškarac koji vara!…

Biti izneveren od strane osobe koju duboko volite može biti izuzetno bolno iskustvo. Osobe koje su prevarile često prolaze kroz intenzivnu emocionalnu patnju, dok razlozi za neverstvo mogu biti raznoliki.

Kada, na njihovu žalost, budu uhvaćeni u preljubi, preljubnici često nude mnoga opravdanja za svoje postupke. Ipak, stručnjaci za veze su identifikovali šest fraza koje često izgovaraju muškarci koji su prevarili svoje partnerke.

“To nije značilo ništa”

Ako tvrdi da to što vas je prevario nije imalo nikakav značaj, razmislite koliko mu znači vaša veza ako je spreman da je povredi zbog nečega što smatra nevažnim.

“Nikada to više neću ponoviti”

Iako tvrdi da neće ponoviti prevaru, morate razmotriti tu tvrdnju s oprezom. Ako je jednom prevario, postoji mogućnost da će to ponoviti. Sledeći put će samo biti oprezniji da to bolje prikrije. Nemojte mu verovati slepo.

“Žao mi je”

Ako mu je zaista žao, zašto bi to učinio? Često prevaranti izražavaju kajanje samo zato što su uhvaćeni. Ako je zaista brinuo o vašim osećajima, ne bi vas povredio na taj način. Vaš odgovor bi trebalo da bude: “I meni je žao. Žao mi je što sam gubila vreme s tobom. Ali idem dalje.”

“Ti si me naterala”

Ni jedna žena ne natera svog partnera da vara. To što je prevario nije zbog vas, već zbog njegovih sopstvenih odluka i ideje da zaslužuje sve što poželi, čak i ako to uključuje prevaru.

“Bio sam depresivan”

Tvrdnja da je bio depresivan i da je to bio jedini izlaz iz problema je samo izgovor. Postavite sebi pitanje kako će rešavati probleme u budućnosti. Da li će se uvek okrenuti drugoj osobi kada naiđe na teškoće?

“Dosadilo mi je tvoje zvocanje”
Prebacivanje svakog problema na partnerkinu “zvocavost” nije opravdanje za prevaru. To pokazuje nedostatak odgovornosti za sopstvene postupke.

Izvor: Krstarica/M. K.

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *