Menu Close

Kako doprijeti do muškarca i pokazati mu svoju važnost – Počni od pohvala…

Svaka žena želi biti najvažnija svom voljenom muškarcu. Ali kako postići da on napokon shvati koliko si mu neophodna, koliko si ti ta s kojom želi proći kroz sve izazove života i dočekati starost? Evo nekoliko strategija:

Pokažite mu da mu možete vjerovati: Podijelite s njim nešto osobno, ili nešto što ste skrivali od drugih, što će mu pokazati da imate povjerenja u njega. To će potaknuti njegovo otvaranje prema vama. On će sigurno cijeniti mogućnost iskrenog razgovora o bilo kojoj temi i pokazivanja vaše ranjivosti.

I kada vam povjeri svoje tajne, pokažite mu da mu možete vjerovati. Postanite mu najbolji prijatelj: Redovito razgovarajte o problemima koji se ne odnose samo na vašu vezu. Pitajte ga za savjet, organizirajte zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Postanite nezavisni: Morate pokazati čovjeku da možete i bez njega. Možda ste toliko dugo zajedno da je shvatio da vas je dobio za sva vremena, i sa tim se prestao truditi oko vas. Nema potrebe da nastojite provoditi svaki minut s njim i strogo se prilagođavati njegovom rasporedu.

Pokažite svoje poverenje: Muškarac želi vidjeti samouvjerenu ženu pored sebe. Postignite nešto u životu, samouvjereno koračajte naprijed, počnite se oblačiti odvažno, podijelite s njim svoj uspjeh – obožavaće vas. Biće mu drago znati da je takva žena pored njega.

Brinite se o sebi: Česta je greška što mnoge žene, nakon što im muškarac pokaže ljubav, postanu nemarne prema sebi. Nastavite se brinuti o sebi, uvijek se trudite izgledati lijepo i njegovano.

Izrazite zahvalnost: Za sve što čini za vas, važno je zahvaliti mu. Neka osjeti da su njegovi napori važni i cijenjeni, bilo da vam pomaže u teškim situacijama ili obavlja svakodnevne zadatke poput pranja suđa. Ne zaboravite reći hvala, jer će vas tada definitivno više cijeniti.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *