Menu Close

Ovo su tri NAJČEŠĆE NEISTINE koje muškarci govore ženama: Na OVA PITANJA nikada nećeš dobiti iskren odgovor!

Svi se trude da što duže skrivaju svoje pravo mišljenje.

Muško-ženski odnosi mogu postati prilično složeni ako nije prisutna iskrena i otvorena komunikacija. Iako stručnjaci ističu važnost iskrenosti, muškarci i dalje izbegavaju otvorene razgovore o određenim temama, pružajući umesto toga odgovore za koje misle da njihove partnerke ili potencijalne partnerke žele da čuju.

Otkrivamo vam tri najčešće muške laži koje se koriste u muško-ženskim odnosima.

Visina

Muškarci često osećaju osetljivost u vezi sa svojom visinom. Čak i ako su niži od proseka, često će dodati nekoliko centimetara kako bi izgledali viši. Devojke obično tolerišu ovu malu laž, ali nije retkost da muškarci dodaju bar pet centimetara svojoj visini kada se pitaju koliko su visoki. Pored toga, neretko se dešava da lažu i u vezi sa veličinom svog polnog organa.

Broj bivših devojaka

Kada se upitaju o broju prethodnih veza, muškarci često preuveličavaju ili izmišljaju svoju prošlost. Pokušavaju impresionirati partnerke izmišljenim pričama o svojim ranijim ljubavnim avanturama. Neretko će muškarci tvrditi da su bili sa više devojaka nego što je zaista istina. Neki smatraju da je nepisano pravilo da broj koji vam kažu treba podeliti sa tri kako biste dobili približan odgovor.

Komentari o fizičkom izgledu

Pitanja o fizičkom izgledu partnerke su posebno osetljiva tema za muškarce. Čini se da u ovom slučaju ne postoji zadovoljavajući odgovor. Dakle, kada god partnera upitate da li ste se ugojile ili ste premršave, budite sigurni da nećete dobiti iskren odgovor. Ovo je općenito osetljiva tema, pa budite spremne na to da vam se možda neće svideti ono što čujete.

Izvor:Prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *