Menu Close

Navike koje muškarci nikada neće razumjeti ! Priče ženskog svijeta …

Muškarci su zakoračili u svemir, ali i dalje se bore s dokučivanjem struktura ženskog univerzuma. Zbog toga se naše svakodnevne navike i dalje smatraju neshvatljivima i apsurdnima. Hajde da se osvrnemo na ono što najčešće izaziva zbunjenost kod pripadnika jačeg pola. Koje su to ženske navike koje zbunjuju muškarce?

Putovanje samo s velikim koferom

Idete samo na produženi vikend, a jedva ste zatvorili najveći kofer jer je pretrpan garderobom, obućom i kozmetikom. To muškarci nikada neće razumeti. A žene s druge strane vole da su uvek spremne, nikad se ne zna kada će im nešto zatrebati. Što je sigurno – sigurno je.

Pamćenje “najbeznačajnijih” datuma

Prvi poljubac, prvi sastanak, dvadeseti peti poljubac od prvog sastanka, trideseti peti posle petnaestog poljupca… Zvuči poznato? Mi žene, šta god da se kaže, smo sentimentalne prirode – pamtićemo manje događaje iz jednog jednostavnog razloga – u našem sećanju čuvamo sve male stvari povezane s muškarcem kojeg volimo.

Predstavnici jačeg pola mogu biti sigurni da ako smo zaboravili kada je prvi put prenoćio kod nas, to znači da se romansa ubrzano približava kraju. Muškarci, za razliku od nas, razmišljaju globalno, a datum koji je čvrsto fiksiran u njihovoj glavi mora odgovarati razmerama – na primer, rođendan vašeg deteta…

Nošenje neudobnih cipela

Lepota zahteva žrtvu – to je mnogim ženama potpuno jasno i prihvatljivo, ali muškarcima nije. Žene su to oduvek „mučile“ zarad lepote. Setite se samo užasno neudobnih korseta zbog kojih su dame padale u nesvest, ali ih se nisu odricale. Muškarci nikada neće razumeti našu potrebu da hodamo u užasno neudobnim cipelama i vrtoglavim potpeticama. Iako vole kada žena izgled, njima je neverovatno da neko pati zbog toga.

Kupovina torbi i cipela u ogromnim količinama

Da, najčešće kupujemo dvadeset peti par cipela ne zato što bismo u suprotnom morali hodati bosi, već zato što su nam se dopale „ove male plave, crvene, lakirane, antilop (i još mnogo, mnogo opcija), cipele. A ako ih sada ne kupite, život neće imati smisla. A novim cipelama treba nova torba (logično), jer im stara (čak i ako kupljena pre nedelju dana) apsolutno ne odgovara!

Uvek, uvek će nam nedostajati neka torba – velika ili mala, srednja, sa kaišem ili sa lancem, prugasta ili obična, od tkanine ili kože. Muškarci nisu u stanju da shvate da univerzalna tašna ne postoji, ma koliko se trudili.

Skupljanje tone kozmetike

A čak i ako smo mladi i lepi, naš toaletni stočić jednostavno pršti od svih vrsta krema, seruma, maski i ostalog „neophodnog“. Istovremeno, muškarac ima šampon, gel pre brijanja i gel posle brijanja. Posebno „napredni“ imaju gel za stilizovanje kose, ali to je pre izuzetak nego pravilo. Ukratko, maksimum četiri proizvoda naspram naših pedeset pet.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *