Menu Close

ASTRO NEDELJA: Škorpije imat ćete odlično i poticajno raspoloženje tijekom cijelog dana,Ovnovi iskoristite današnji dan da se posvetite sebi…

Evo što vam horoskop priprema za posljednji dan u tjednu!

OVAN

Iskoristite današnji dan da se posvetite sebi. Vrijeme je za malu retrospekciju i razmišljanje o tome što biste mogli učiniti u narednim danima, ne samo u vezi s poslom, već i onim emocionalnim pitanjima koja vas možda tište.

BIK

Tranzitni Mjesec nalazi se u polju prijateljstava i druženja, što je pravi trenutak da se posvetite kontaktu s njima. Bit ćete ugodno provedete vrijeme, no jedina “mana” ovog dana može biti neplanirano velika potrošnja novca…

BLIZANCI

Energija dana nije vam potpuno naklonjena, jer ćete se osjećati iscrpljenije nego inače. Možda će vam trebati više odmora, pa bi bilo dobro da se posvetite sebi i pokušate se opustiti. Iako je sve u redu između vas i partnera, osjećate nezadovoljstvo.

RAK

Današnji dan bit će jedan od boljih u posljednje vrijeme. Što god da odlučite poduzeti, ići će vam od ruke, a okolnosti će se slagati kako bi vam omogućile ostvarenje vaših želja. Što se ljubavi tiče, u potpunosti ćete se harmonizirati s voljenom osobom.

LAV

Neki će planovi danas proći kroz promjene koje vam neće biti po volji, ali pokušajte se prilagoditi. Možda biste radije odmorili, no situacije će vas gurati prema aktivnostima. Unatoč tome, bit ćete zadovoljni što ste poslušali druge.

DEVICA

Tranzitni Mjesec nalazi se u polju vaših ozbiljnih partnerstava, pa bi bilo najbolje da dan provedete u društvu osobe koju volite. Ako ste sami, nemojte ostajati kod kuće – budite otvoreni za nova poznanstva. Vidjet ćete kako će se nova poznanstva lako sklapati.

VAGA

Tranzitni Mjesec danas se nalazi u području vaše svakodnevice, a s obzirom na aspekte koje stvara – sigurno neće biti jedan od onih dosadnih dana… Naprotiv… Bit ćete okruženi dragim ljudima, opustit ćete se i provest ćete se bolje nego ikad!

ŠKORPIJA

Imat ćete odlično i poticajno raspoloženje tijekom cijelog dana. Tranzitni Mjesec je u vašem području ljubavi, zabave, flerta, sporta, lijepih i laganijih situacija. Potrudite se maksimalno iskoristiti ove trenutke u kontaktu s osobama koje volite.

STRELAC

Naglasak je na području doma i obitelji zbog tranzita Mjeseca, pa će vam svakako odgovarati posvetiti se ukućanima ili jednostavno uživati u svom domu. Sada je pravo vrijeme za opuštanje u društvu dragih osoba.

JARAC

Mjesec prolazi kroz vaše područje kretanja, susjedstva, kratkih putovanja i dogovora – stoga iskoristite dan da budete aktivni. Imat ćete dobru komunikaciju sa svima s kojima dođete u kontakt, pa je ovo pravo vrijeme za dogovaranje s osobama koje želite vidjeti.

VODOLIJA

Tranzitni Mjesec je u području hrane, novca i osobnih vrijednosti, pa bih vam preporučila da što više vremena provedete sa svojim voljenima. S malo hedonističkog raspoloženja, kontakt s osobom koju volite donijet će vam izvanredne i vrlo intenzivne trenutke.

RIBE

Mjesec danas prolazi kroz vaš znak, što znači da ste spremni biti u središtu pažnje. Osjećate se sjajno, topli ste i otvoreni prema svima s kojima dolazite u kontakt, pa je danas izvrstan dan za jačanje postojeće emocionalne povezanosti.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *