Menu Close

Ne gubite vrijeme na pogrešne – Dva Jednostavna Pravila za Učinkovitu Promjenu …

Postoje samo dva pravila u životu koja zaista djeluju, i primjenjiva su kako na muškarce tako i na žene.

Oni koji nisu upoznati s ovim pravilima osuđeni su na gubljenje vremena i živaca s pogrešnim ljudima. Kako biste to izbjegli, naučite ova jednostavna pravila i olakšajte si život. Mogla bi vam pomoći da promijenite svoj ljubavni život do neprepoznatljivosti.

Prvo pravilo – Veze bi trebale biti jednostavne: Veza bi od samog početka trebala biti jednostavna. Osoba s kojom se osjećamo kao da je poznajemo cijeli život od prvog trenutka uvijek će nam više odgovarati od osobe s kojom smo u vezi godinama, a osjećamo da je ne poznajemo dovoljno.

Osoba koja odmah pokazuje interes za vas je bolji izbor od one za koju se morate dugo truditi da je osvojite. U vezi ne biste trebali dokazivati ništa. Nema potrebe težiti nekome, prilagođavati se ili trčati za bilo kim. Ako to učinite jednom, stalno ćete biti pod tim pritiskom.

Teške veze su prikladne samo za one koji su dosadni i imaju puno slobodnog vremena. Za sve ostale, donose samo patnju.

Drugo pravilo – Veze bi trebale biti zabavne; Čim veza prestane donositi radost i počne donositi neugodnosti, zaustavite taj trend odmah.

Nemojte se navikavati na svađe, rasprave i suze. Ostavite iza sebe duge razgovore, kritike i optužbe. To nije normalno! Čim radost napusti vezu, ona postaje beskorisna. Mnogi ljudi ostaju zaglavljeni u vezi koja im ne donosi radost. Nemojte to raditi. Zaslužujete sreću.

Zaslužujete nekoga s kim će vaš život biti pun zabave, a ne nekoga tko će vam donositi tugu. Ne tražite razlog da ostanete u lošoj vezi, tražite vezu koja će vas učiniti sretnima i osobu koja će unijeti radost u vaš život.

Izvor:infopult.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *