Menu Close

Venera u Ovnu pravi potpuni haos, april 2024. će biti posebno kritičan za Blizance, Devicu i Škorpiju…

Venera je ušla u Ovna 5. aprila 2024, a horoskopski znaci bi mogli biti primorani da se bore za ono u što vjeruju, posebno kada je riječ o ljubavi prema sebi.

Mogli bi biti prisiljeni da se izbore za stvari poput samopoštovanja i poštovanja.

Blizanci

Vi i vaš dugogodišnji partner nalazite se na istom mestu: vreme je da se rastanete. Ulili ste sve što ste mogli, ali sada ste odlučni oko mirnog završetka, ako je to moguće. Osećate se sigurno u svojoj odluci i nije doneta na brzinu. Raspravili ste sve, prolili suze, ali te emocije su sada prošlost.

Ono što delite je olakšanje, znajući da je početak novog puta pravi izbor – čak i ako to znači da idete sami.

Prošli ste kroz mnogo toga zajedno, ali oboje ste došli do istog zaključka: vreme je za dalje. Snažan uticaj Merkura, uprkos njegovoj retrogradnosti koja može izazvati nesporazume, omogućiće vam da kroz proces raskida prođete iznenađujuće glatko.

Duboko u sebi znate da je ovo pravi put za vas oboje, iako može biti bolno na početku, ipak ste zajedno u ovoj odluci.

Devica

Ponovo se osećate usamljeno, ali postoji velika prepreka na vašem putu: zaglavljeni ste u vezi koja ide svojim tokom. Sa vatrenom energijom Ovna koja vam daje podsticaj, osećate se moćnije da se izborite za ono što vam je potrebno u životu.

Iako vam je stalo do svog partnera, duboko u sebi znate da veza ne može biti popravljena – vreme je da krenete dalje.

Prilazićete razgovoru s poštovanjem i iskrenošću, izražavajući da stvari više ne funkcionišu za vas. Iznenađujuće, vaš partner će se složiti, jer i on oseća napetost u vezi.

Nijedno od vas ne želi da povredi drugog, i kako vreme bude prolazilo, oboje ćete se nositi s ovom situacijom s ljubaznošću i razumevanjem. Saosećajni uticaj Meseca u Ribu pomoći će da se ublaži svaka napetost, što će dovesti do rastanka s poštovanjem.

Uvek ćete voleti svog partnera, ali takođe prepoznajete potrebu da prioritet date sopstvenoj sreći i blagostanju. Ako veza više ne donosi radost, vreme je da donesete tešku, ali neophodnu odluku da krenete dalje.

Škorpija

April je tek počeo, a već se osećate frustrirano i iritirano zbog svog partnera. Ova nedelja donosi neke teške spoznaje za vas, Škorpije. Došli ste do tačke u kojoj jednostavno ne možete nastaviti ovako. Dali ste sve od sebe, i iako to nije uspelo, jasno je da je vreme da se raziđete.

Energija čvora isceljenja podstiče vas da iskoristite ovu priliku da zaštitite svoje srce. Iako vam je i dalje stalo do svog partnera, primetili ste nedostatak poštovanja s njegove strane, i tu povlačite crtu.

Jedna je stvar prepoznati da se veza završava, ali je druga shvatiti da vas ne poštuju. Ako žele da ovu situaciju učine negativnom, to je na njima. Ali ne morate to tolerisati.

Izvor:luftika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *