Menu Close

Astrološka analitičarka otkriva strategije za preživljavanje retrogradnog Merkura do 25. aprila: Ovi znakovi su pod najvećim pritiskom…

Kako se približavamo retrogradnoj sezoni, očekujemo talas kozmičkih promjena koje će uticati na naše živote na različite načine. Prva retrogradna pojava Merkura ove godine trebala bi se dogoditi od 1. do 25. aprila, i to u vatrenom znaku Ovna, kojim vlada planeta Mars.

Ovaj period je poznat po svojoj intenzivnoj energiji i potencijalnom haosu, što može predstavljati izazov za vođenje života bez odgovarajućeg upravljanja. U cilju pružanja podrške i pomoći tokom ovog vremena, stručnjaci iz Psychic World-a udružili su se sa poznatom vidovnjakinjom i astrologinjom Inbal Honigman kako bi podijelili uvide sa čitateljima magazina Hola! o tome kako se nositi sa efektima ove retrogradne sezone.

Uz njihovo vođstvo, možete se pripremiti da se suočite sa izazovima i iskoristite mogućnosti koje pruža ovaj moćni kozmički događaj, kako navodi Naj Žena.

Efekti retrogradnog Merkura

Tokom retrogradnog Merkura, očekujte promene u energiji, prekide u komunikaciji i susrete sa osobama iz prošlosti. Iako ovo može biti vreme za introspekciju i nove početke, bitno je biti oprezan, posebno kada se prošli odnosi ponovo pojavljuju. Iskoristite ovu priliku da oslobodite ogorčenost i pomirite se sa prošlošću, ali budite oprezni da ne obnovite stare konflikte, što može dovesti do dodatnog haosa.

Uticaj na komunikaciju

Inbal Honigman ističe izazove koje retrogradni Merkur donosi u komunikaciji: “Kada je Merkur retrogradan u znaku Ovna, osnovna komunikacija postaje izazovna. Merkur je planeta komunikacije i igra ključnu ulogu u svakodnevnim interakcijama.

Pokušaji kao što su naručivanje preko interneta, zapošljavanje novih radnika ili redizajniranje doma mogu biti otežani tokom ovog perioda retrogradnosti”, kaže stručnjak. “Ovo je posebno važno u digitalnom dobu, gde se komunikacija odvija online. Tokom retrogradnosti, moguće je da ćete primetiti smetnje u telefonskim pozivima, probleme sa slanjem e-mailova ili da se televizor iznenada isključuje.”

Znaci koji su najviše pogođeni

Iako će svi znaci osetiti efekte retrogradnog Merkura, Ovan će se nositi sa najvećim izazovima. Poznat po direktnosti, Ovnovima će biti potrebno posebno oprezno postupati sa svojim rečima kako bi izbegli eventualne nesporazume. Inbal dodaje: “Osobe rođene u znaku Ovna mogu osećati značajan pritisak. Ovan je vatreni znak koji je poznat po svojoj hrabrosti i neposrednosti, ali tokom ovog perioda, njihova direktnost može biti dovedena u pitanje.”

Takođe, Blizanci, kojima vlada Merkur, takođe će biti pod velikim uticajem retrogradnog Merkura, s obzirom na njihovu prirodu kao promenljivog znaka. Blizanci žive svoj život kroz komunikaciju i teško će podnositi probleme sa telefonima ili prekidom internetske veze, što je čest scenario tokom retrogradnog Merkura.

Ribe i Strelac, koji su suprotni Blizancima i Devici, takođe će biti izazovani tokom ovog perioda. Ovi znaci su po prirodi društveni i retrogradni Merkur može ih dovesti u situacije gde će se suočiti sa osobama iz prošlosti, što može biti stresno za njih.

Upravljanje retrogradnim Merkurom

Da biste maksimalno iskoristili ovaj period, dajte prioritet brizi o sebi i provedite kvalitetno vreme sa voljenima. Vežbajte strpljenje i fleksibilnost i razmislite dvaput pre nego što komunicirate. Pazite na mogućnosti za zatvaranje sa starim plamenom tokom predstojećeg potpunog pomračenja Sunca 8. aprila.

– Što se tiče novih romantičnih veza, zvezde nisu u skladu i trebalo bi da izbegavate da izlazite sa nekim novim – osim ako ne želite da se spustite u novu haotičnu vezu. Najbolje je da za to vreme odložite svoj život u zabavljanju, jer ljudi možda nisu uvek onakvi kakvi izgledaju – kaže astrolog.

– Kako fantazije preuzimaju narativ, ciljevi za budućnost postaju očigledniji. Sa velikom jasnoćom se vidi da su promene potrebne i koje su to promene. Manifestacija na otvorenom u prirodi je pogodna u vreme pomračenja Sunca u retrogradnom Merkuru, prihvatajući vreme senke i predviđajući kako će stvari biti drugačije kada se Sunce vrati.

Upravljanje poslovnim izazovima

U profesionalnom domenu, konfuzija i loša komunikacija mogu poremetiti napredak. Budite oprezni, odložite nove poduhvate i koncentrišite se na reviziju postojećih planova.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *