Menu Close

Bik, Devica i Ribe do 14. aprila uživaju u uspehu na svakom koraku – Odbacujući okove prošlosti, zaraznim entuzijazmom preskaču sve prepreke…

Uprkos uticaju retrogradnog Merkura i posledicama totalnog pomračenja Sunca, april će, generalno, odisati atmosferom radosti i sreće. Drugi mesec proleća, pored lepog i toplog vremena, donosi uspeh i zadovoljstvo za predstavnike tri horoskopska znaka.

Prema tumačenjima astrologa, nebeski tranziti su harmonični, pa bi period od 8. do 14. aprila trebao biti veoma povoljan i emotivno intenzivan. Zato nije isključeno da među kozmičkim turbulencijama pronađete trenutke mira, svetlosti i pozitivne energije – iskoristite priliku za uspeh i uživajte u sitnim pobedama.

Bik

Bikovi, pred vama je nedelja otkrića – prosto ćete zračiti entuzijazmom i životnom energijom, kojima ćete očarati sve u vašoj okolini.

Ovo je savršen trenutak da se izrazite i otkrijete sopstvene talente. To neće biti samo vaš lični trijumf, već vaša inspiracija može da udahne novi život romantičnim vezama. Čitava nedelja će vam dati podsticaj da savladate sve izazove – vreme je da se oslobodite ograničenja i istinski se zauzmete za svoje želje i snove.

Iskoristite priliku koja vam se ukazuje da primenite svoje inovativne ideje i dostignete ambiciozne ciljeve u karijeri.

Period će biti posebno povoljan za realizaciju ideja vezanih za istraživanja i putovanja.

Devica

Device, ova sedmica je pravi trenutak da pomerite vaše granice istraživanja i intelekta.

Pronaći ćete posebnu inspiraciju za sticanje novih znanja i učenje, traženje novih poslovnih prilika i općenito – restart u životu.

Zato će biti ključno da promenite vašu uobičajenu rutinu – iskoristite ovaj period da se pripremite za avanture koje vas čekaju.

Pravo je vreme da jasno izrazite svoje mišljenje i podelite svoje iskustvo i životnu mudrost – u vašem okruženju postoji publika koja žudi da čuje šta imate da kažete.

Međutim, nemojte zanemariti i druge poglede na svet, jer saradnja sa drugima može biti izuzetno plodonosna.

Impulsivnost svakako nije vaš saveznik – može poremetiti vaše planove, pa se potrudite da zadržite prisebnost i odlučnost da ostvarite uspeh.

Ribe

Ribe, pred vama je čitava sedmica interesantnih obrta i uzbudljivih šansi.

Zamislite spontano putovanje, na destinaciju o kojoj niste mogli ni da sanjate. Kada stignete na vaše odredište, osećaćete se kao kod kuće.

Zato morate da budete otvorenog srca i uma – vreme je da napustite stara gledišta, koja su vas sputavala i predugo vezivala za određene situacije.

Vaša posvećenost i inovativan pristup poslu vrlo brzo će uroditi plodom, a bićete sposobni da sa lakoćom prevaziđete poteškoće.

Vreme je da prihvatite transformativnu energiju oko sebe, uprkos preokretu kojeg su izazvale nedavne promene.

Ovaj period predstavljaće početak boljeg i ispunjenijeg života.

Međutim, nemojte da zaborvite da brinete o sebi – obavezno posetite lekara, ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *