Menu Close

Kad žena prestane pokazivati interes, gubite je zauvijek – Nema povratka …

Kada žena prestane ulagati napore u vezu s muškarcem, to duboko ukazuje na njezinu iscrpljenost i umor.

Dostigla je tačku gdje je obuzela mnoštvo svađa, umorna je od uzaludnih pokušaja da ga potakne na promjene koje shvaća da se možda nikada neće dogoditi. Prestanak borbe za nju znači da je postala svjesna beskorisnosti svih njezinih pokušaja. Shvatila je da nije cijenio ništa što je učinila za njega, da nije pokazao želju za rješavanjem problema, već je samo sjedio po strani promatrajući kako ona sve radi sama.

Očekivala je podršku od njega, no ona nije došla. Kada žena prestane boriti se za muškarca, to označava da više ne želi ulagati napor u njega. Predala mu je svoje srce, a on ga je slomio. Bila je uz njega u teškim trenucima, smirivala ga kada je bio ljut. Nesebično je davala sve za njegovu sreću, a dobila je vrlo malo ili ništa zauzvrat.

Prestanak borbe za muškarca ukazuje na to da je shvatila kako se on nikada nije istinski borio za nju. Bila je ta koja je održavala tu vezu, jedina zaslužna za njezin opstanak. Bez njezinog truda, veza bi davno propala. Prestanak borbe znači da više nema razloga za daljnju borbu.

To znači da je muškarac dokazao da nije onaj u koga se zaljubila, da je shvatila da je uvijek bila samo njegova rezervna opcija. Kada žena prestane boriti se za muškarca, on je gubi zauvijek. Njezina tišina ne označava odustajanje, već nedostatak želje i snage za daljnjim pokušajima.

To je njezin način izražavanja da više ne želi sudjelovati u beskrajnim raspravama i borbama. Njezin prestanak borbe znači da više nema ni snage ni volje za preokretom. Odlazi zauvijek, ostavljajući iza sebe beznađe u povratku.

Izvor:svezazenu.net

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *