Menu Close

Završetak Koridora Pomračenja: Početak Doba Moćne Energije Mladog Meseca – Koraci koje treba da preduzmete..

Mlad Mesec je juče (8. april) zatvorio koridor pomračenja i započeo novi i znatno produktivniji period. Sve ovo ukazuje na to da se dobra vremena tek naziru.

Ovo su dani kada trebate izraziti zahvalnost Univerzumu za sve blagoslove koje ste primili. Najbolje bi bilo da sastavite jedno obimno pismo zahvalnosti za sve što vam je dragoceno. Mlad Mesec donosi energiju rasta, kreativnosti i uspeha. Pismo koje ćete napisati treba da vas podseti da već posedujete mnogo toga vrednog i da ta energija treba da vas nosi kroz ovaj period, jer pozitivnost privlači još pozitivnosti.

Retrogradni Merkur će biti prisutan sve do 25. aprila, ali važno je znati da je najteže već iza nas. Zamislite da ste do sada samo čistili korov, a sada je vreme da posadite seme i posmatrate kako raste iz plodne zemlje.

Od 10. aprila stvari će se početi poboljšavati. Oni koji rade na sebi i koji neprestano afirmišu: “Ja sam najbolji, ja sam najuspešniji”, konačno će privući samo obilje.

Zato samo napred – budite pozitivni i uvek razmišljajte da “kako zračite, tako i privlačite”.

Najvažnije: pošto će mlad Mesec zatvoriti koridor pomračenja pomračenjem Sunca, pažljivo slušajte sebe i postupajte po svojim unutrašnjim zahtevima.

Setite se sebe iz perioda kada ste imali veoma, veoma divno raspoloženje, bez obzira na sve. Osetite ovo stanje. Uključi ga ponovo. Naročito u ovom periodu.

Izvor: Stil

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *