Menu Close

Za Ova 5 Zodijačkih Znakova Druga Polovina Aprila 2024. Biće Kao Iz Snova: Emotivni Odnosi Im Se Poboljšavaju…

Kada je u pitanju astrologija, april je već doneo pomračenje Sunca i početak retrogradnog Merkura u Ovnu. Pomračenja su moćni katalizatori promjena u vašem životu u bilo kom trenutku, a to će se još više osjetiti u vatrenom znaku Ovna.

Energija pomračenja možda je bila još složenija ove godine, s obzirom na retrogradnost Merkura od 1. aprila. Zato je važno imati na umu sve što se dešavalo u prvoj trećini aprila jer će vam to pomoći da usmjerite svoj fokus ne samo tokom ostatka ovog mjeseca, već i kroz cijelu 2024. godinu.

Dok mjesec odmiče i imate vremena da se sredite, energija se polako prebacuje u Bika, a Sunce i Venera vam pomažu da omekšate romantične veze.

Iako će Merkur biti retrogradan cijeli mjesec do 29. aprila, njegovo putovanje će imati pozitivan uticaj sve dok budete usklađeni sa svojim razmišljanjem i donošenjem razumnih odluka. Sve je u tajmingu.

U međuvremenu, pet horoskopskih znakova drastično će poboljšati svoje odnose tokom ovog mjeseca, prema “Your Tango” izvoru.

Vaga

Vaša veza u aprilu nalazi se pod srećnom zvijezdom, ali će zahtijevati vaše posvećeno vrijeme kako biste je u potpunosti razumjeli.

Energija Ovna prirodno usmjerava vaš fokus prema vašem romantičnom životu, budući da ovaj vatreni znak upravlja vašim sektorom veza.

Međutim, ove godine se događaju pomračenje Sunca i retrogradni Merkur u ovom sektoru.

Pomračenje Sunca poznato je po stvaranju moćnih promjena u vašem životu, što može donijeti neočekivane susrete s važnim osobama ili ključne trenutke u vašoj trenutnoj vezi. S druge strane, retrogradni Merkur zamagljuje vašu prosudbu i stavlja vas u poziciju refleksije umjesto napretka.

Iako će pomračenje Sunca biti od velike pomoći za vašu vezu i pomoći vam da jasnije vidite, zbog retrogradnog Merkura u Ovnu, bolje je odgoditi donošenje velikih odluka do 29. aprila.

Parovi koji se odluče za zajednički život, raskid ili brak tijekom retrogradnog Merkura obično neće održati te odluke. Posvetite vrijeme osjećaju što dolazi i uvjerite se da ste usmjereni na rast i iscjeljenje.

S čvorovima sudbine u Ovnu i Vagi tijekom cijele godine, svaki romantični razvoj događaja bit će izravna posljedica vašeg unutarnjeg rada.

Dakle, ovaj mjesec je dovoljan da vodite dnevnik, ostanete svjesni i redovito provjeravate s vašim višim ja što rezonira. Ako je sve u redu, nema potrebe za žurbom – iskoristite ovaj period u svoju korist.

Strelac

Vrijeme je da vidite što zvijezde imaju za vas u pogledu velikih romantičnih planova za travanj 2024. godine.

Energija Ovna upravlja vašim sektorom braka i djece. S čvorom sjevernog čvora ovdje tijekom cijele godine, ljubav će vjerojatno postati snažan fokus, donoseći pozitivne promjene.

Ovog mjeseca dolazi do ključnog rješenja jer je Merkur od 1. aprila retrogradno stacioniran u Ovnu. To znači da, koliko god bili nagovoreni na donošenje odluka o vašem odnosu, možda biste trebali pričekati povoljniji period. To ne znači da ovo nije dobro vrijeme, već da možda morate riješiti neke probleme prije nego što krenete naprijed.

Pomračenja Sunca donose dramatične promjene u vašem životu, dok pomračenja Mjeseca pružaju više prostora za emocionalni rast. Sada možda više koristi možete imati od ponovnog osvrtanja na stare teme kako biste bili sigurni da donosite ispravne odluke prema vašem srcu.

No, iako nije podržano donošenje novih akcija tijekom ovog perioda, ako se stvari ponovno zapale s bivšim ili ako se odnosi poboljšaju, sada je savršeno vrijeme za razmatranje starih situacija iz novih perspektiva.

Nemojte se osjećati prisiljenima žuriti. Umjesto toga, posvetite vrijeme sebi, vježbajte nove komunikacijske vještine na kojima ste radili i dajte si prostora da se osjećate sigurno u novom poglavlju svog ljubavnog života.

Škorpija

Kozmos ima posebnu poruku za vas u travnju – usredotočite se na sebe. To se odnosi na sve aspekte vašeg blagostanja prije nego što započnete novu romantičnu fazu.

Energija Ovna upravlja vašim sektorom emocionalnog, mentalnog, fizičkog i duhovnog blagostanja – ali također potiče i vaš osjećaj odlučnosti. I pomračenje Sunca i retrogradni Merkur pomoći će vam da razmislite o prošlim događajima i izborima i vidite kako možete postati ona verzija sebe o kojoj sanjate. Sve to stvara snažan nalet energije, pomažući vam da jasno vidite što trebate učiniti kako biste krenuli naprijed, što će se dogoditi u savršenom trenutku kada energija Bika potakne novi rast.

Sunce će se prvo prebaciti u Bika 19. aprila, a potom sledi Venera, planeta ljubavi, samo nekoliko dana kasnije. Sunce i Venera u vašoj kući ljubavi donose divnu priliku da iskoristite ono što ste naučili početkom meseca kako biste stvorili zdraviji i dinamičniji romantični odnos.

Otprilike u vreme punog meseca u Škorpiji možda ćete razmišljati da krenete u novom pravcu ili ka novoj romantičnoj perspektivi. Tada će i sve da počne da se preokreće u vašu korist.

Na mnogo načina, energija tokom sezone Bika će učiniti da se osećate kao da nova godina koju ste zamislili konačno počinje da se dešava. Samo zapamtite da je neophodno da stavite sebe na prvo mesto kako biste mogli da privučete partnera.

Jarac

Samo zato što sve možda neće ići po planu ne znači da se sve što se dešava nije za vaše dobro.

Postoji divna prilika za vas ovog meseca, ne samo da pronađete dublje isceljenje, već i da napravite važan napredak u vezi, životu — i porodici koju želite da stvorite.

Sa energijom Ovna koja se vrti okolo, videćete snažan fokus na teme oko kuće, porodice, lečenja, dece i vašeg detinjstva. Ovan vlada korenom vašeg života, tako da možete da očekujete neke iznenađujuće događaje.

U isto vreme, osećate neverovatnu nadu u pogledu novih mogućnosti koje vas okružuju.

Pomračenje Sunca i retrogradni Merkur u Ovnu će raditi zajedno na mnogo načina da vam pomognu da dublje razumete događaje i situacije u vašem životu kako biste doneli prave odluke.

Ovo sve može da se završiti u nekim ključnim trenucima izlečenja ili ponovnog povezivanja sa članom porodice. Jednom kada ovo izlečenje zaista počne da se dešava, otvoriće se i potpuno novi način funkcionisanja u vašem životu, što će opet stvoriti nove prilike u vašoj vezi i kući.

Ljubav je veoma ozbiljna i posvećena ovog meseca, pomaže vam da dublje razumete svoje potrebe i pokazuje vam da nikada niste morali da budete savršeni da biste zaslužili ljubav. Morate konačno da shvatite da ste uvek bili dostojni.

Ribe

Možda mislite da je april sav vezan za finansije i vašu karijeru, ali postoje i neki skriveni dragulji za vas u njemu. Pored toga što energija Ovna upravlja vašim finansijskim sektorom, ona takođe povećava i vaše samopoštovanje.

Nasuprot tome, energija Bika na kraju meseca pomaže vam da se fokusirate na komunikaciju i iskreno izražavanje svojih potreba.

Pošto se osećate bolje u vezi sa sobom i možete efikasnije da komunicirate, uskoro će i retrogradni hod asteroida Juno, vladara vašeg romantičnog sektora, zbog kog ste bili oprezniji nego inače u pogledu svojih obaveza i što vam je stvorilo pesimističan pogleda na ljubav (nesvojstven vama), od 21. aprila početi da stvara magiju u vašem životu.

Možda ste do sada pokušavali da idete sporo ili ste bili neverovatno oprezni u vezi, zbog čega niste zaista poštovali svoje srce i umesto toga dopuštali ste strahovima da kontrolišu vaše izbore koje ste donosili. Devica u kojoj se nalazi Juno trenutno ima tendenciju da sve analizira, ali to ko ste i kako volite je jednostavno neobjašnjivo.

Kako se Juno usmerava, tako ćete i vi više da se osnažite da izrazite svoja osećanja i želje, i da ostvarujete neverovatan napredak u vašoj romantičnoj vezi.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *