Menu Close

Sreća na njihovoj strani – 3 znaka Zodijaka doživeće prijatna iznenađenja u drugoj polovini aprila..

Sa astrološke perspektive, druga polovina aprila neće biti tako turbulentna kao njen početak. Koridor pomračenja je iza nas, a retrogradni Merkur polako završava svoje dejstvo. Za neke horoskopske znakove, ovo znači da će im se sreća osmehnuti.

Astrolozi su identifikovali tri prava srećnika koji mogu očekivati prijatna iznenađenja od sudbine. Kraj aprila će za njih biti izuzetno uspešan.

Bik

Konačno ćete moći da udahnete punim plućima. Nakon napetog i haotičnog perioda Ovna, dolazi dugoočekivani mir. Bićete u mogućnosti da rešite konflikte i razjasnite najhitnija pitanja. Takođe, ovo će biti dobar trenutak da ojačate svoje odnose. Retrogradni Merkur može vam vratiti staru ljubav ili doneti novo poznanstvo koje će imati izvanredan potencijal.

Međutim, imajte na umu da ljubav nije sve u životu. Krajem aprila obratite pažnju i na finansijska pitanja i karijeru. Držite svoju tvrdoglavost i želju za takmičenjem pod kontrolom, jer u suprotnom možete napraviti greške.

Vaga

Sezona Ovna je poremetila harmoniju života koju toliko volite, ali sa njenim krajem moći ćete da je obnovite. Stabilnost će vam doneti osećaj olakšanja i konačno ćete moći da udahnete punim plućima. Ipak, slušajte svoju savest. Pokušajte da se distancirate i sagledate sebe i svoj život iz nove perspektive.

Možda će biti malo neprijatno, ali to će vam pružiti odličnu priliku za rast i učenje. Takođe, možete pronaći nova poznanstva, pa čak i ljubavna interesovanja tokom ovog perioda. U stanju ste da učite iz prošlosti i ispravite svoje greške. Bićete u mogućnosti da dokažete svoju vrednost i založite se za sebe.

Jarac

Konačno ćete se osećati sigurno. Vratiće vam se osećaj stabilnosti koji ste nedavno izgubili. Pošto ste ojačali porodične veze i pronašli podršku među svojim najmilijima, konačno ćete moći da se napunite energijom i snagom za važne korake.

Takođe ćete biti spremni da prihvatite nove izazove, izađete iz svoje zone udobnosti ili iskoristite priliku koja se ne može odbiti – toliko obećavajuće. Vodite računa o trenutnim problemima. Energija univerzuma konačno će se okrenuti u vašu korist. Šta god da započnete, uspećete.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *