Menu Close

Jupiter u Blizancima: Uticaj na Rođene na Ove Datume u Narednih 12 Godina…

Uskoro nas očekuju značajni kosmički događaji, koji će doneti duboke promene osobama rođenim u određenim vremenskim razdobljima. Naime, Jupiter, planeta blagostanja, bogatstva, radosti, sreće i velikodušnosti, 26. maja, nakon perioda od 12 godina, ulazi u novi znak Zodijaka – Blizance.

Tu će boraviti nešto više od godinu dana, tačnije do 9. juna 2025. godine. Ovaj period delimično će biti izuzetno prosperitetan, posebno u narednih mesec dana.

Međutim, nakon toga će se pokazati da neće biti tako pozitivan kao što se u početku činilo.

Smena perioda velikih šansi, napetosti i borbe

Jupiter u Blizancima donosi pomalo zbunjujući horoskop. U jednom periodu će vam doneti velike šanse, mogućnost da pomerite granice u nekoj oblasti svog života, ostvarite ono čemu dugo težite ili dostignete novi nivo u nečemu.

U drugom periodu donosi intenzivnu napetost i borbu za novi životni standard, kao i borbu da iskoristite prilike koje su vam se ukazale.

Jupiter će biti ovako buran zbog većeg dela svog boravka u Blizancima, gde će biti u kvadratu sa Saturnom, što će od avgusta 2024. doneti ozbiljne prepreke u realizaciji nekih planova i veliku potrošnju energije i životne snage.

Moguće je da ćete morati da se borite i “grizete” za nešto novo i poboljšanje, koje vam je došlo u povoljnom periodu Jupiterovog delovanja, odnosno u periodu od januara do kraja jula.

Na koga će imati najveći uticaj?

Prethodni put Jupiter je bio u Blizancima u periodu od 22. jula 1988. do 30. jula 1989. godine, zatim od kraja juna 2000. do 12. jula 2001. godine.

Poslednji put ovaj astrološki događaj desio se od 12. juna 2012. do 25. juna 2013. godine.

Važno je obratiti pažnju na ove periode, jer svi oni koji su rođeni u ovim periodima, kao i oni koji 2024. godine napune 12, 24, 36, 48, 60, 72 i 84 godine, najviše mogu da osete promene u njihovim životima i uticaj ovog tranzita.

Svi oni ulaze u vrlo specifičan period, koji im daje priliku da postave nove ciljeve u svojoj karijeri i profesionalnoj sferi, kao i da se popnu na društvenoj lestvici.

Ako vam karijera nije prioritet, možete preispitati svoje preferencije, promeniti gradaciju životnih vrednosti ili ključne poglede na svet.

Vaša životna filozofija će doživeti promene koje će uticati na vas u narednih 12 godina – zato je ovaj period toliko važan.

Ovo je vaša prilika da stvorite čvrstu osnovu za budući uspeh i ne smete je propustiti.

Šta sve možete da očekujete

Takođe, ljudima rođenim u ovim periodima, u narednoj godini mogu se desiti sledeće stvari:

  1. Sklapanje braka
  2. Dolazak prinove
  3. Rođenje unuka
  4. Početak nove faze u obrazovanju
  5. Početak novog projekta
  6. Kupovina nove nekretnine ili selidba
  7. Promena posla, ili pronalaženje prvog posla
  8. Značajan materijalni napredak, toliko da će uticati na njihov autoritet i status u društvu.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *