Menu Close

ASTRO PETAK: Škorpije iritira vas promena planova zbog neočekivanih događaja koji vas usmeravaju u drugom smeru. Ovnovi u emotivnim odnosima danas može doći do izražaja posesivnost i ljubomora…

Blizanci bi danas mogli da izdvoje veći iznos novca, što bi moglo rezultirati kasnijim osećajem kajanja.

OVAN

Moguće je da ste preuzeli previše obaveza i postavlja se pitanje da li ćete uspeti ostvariti sve što ste planirali. Povremeno odvojite vreme za odmor i organizaciju budućih obaveza. U emotivnim odnosima danas može doći do izražaja posesivnost i ljubomora.

BIK

Vaše raspoloženje je promenljivo, reagujete emotivno, kao da vam se nakupilo mnogo toga i više ne možete ćutati. Napetost u odnosu s emotivnim partnerom može izazvati konflikte, pa budite pažljivi u komunikaciji kako biste izbegli nesporazume.

BLIZANCI

Osećaj da ne stižete sve što ste planirali može vas pratiti u prvom delu dana. Možda ćete se osećati opterećeno, ali nema potrebe za tim – sve će biti završeno na vreme. Pazite da ne potrošite veću sumu novca danas, kako ne biste kasnije žalili zbog toga.

RAK

U prepodnevnim satima možda nećete biti sigurni u kojem pravcu da idete. Moguće su promene u dogovorima i saradnji, a možete osećati pritisak i opterećenje od strane partnera. Slična situacija može se pojaviti i u odnosu s voljenom osobom. Oboje vam je potrebno opuštanje.

LAV

Lavovi su danas izuzetno vredni, ali postavlja se pitanje koliko će ta vrednost doneti plodova, s obzirom na nečije intervencije koje mogu narušiti vaš posao. To mogu biti kolege koje nisu naklonjene vama ili neko ko se postavlja kao konkurencija. U emotivnim odnosima može se javiti ljubomora.

DEVICA

Osećate pritisak da završite obaveze na vreme i trudite se da sve bude savršeno bez grešaka. Možda ste previše kritični prema kolegama, ali to je deo vašeg karaktera. Osećate snažnu strast prema određenoj osobi, ali možda se kolebate da pokrenete susret.

VAGA

Izgleda da su danas svi odlučili da vas iznerviraju. Ponekad se dese dani kada ništa ne ide kako treba, kada se čini da se sve namešta da vas dodatno uspori i izazove stres. Savetujem vam da ostanete smireni i strpljivi, jer će ovaj dan proći.

ŠKORPIJA

Irritira vas promena planova zbog neočekivanih događaja koji vas usmeravaju u drugom smeru.Nemojte dramatizovati i preuveličavati stvari. Ponekad je bespotrebno stvarati dramu oko sitnica. Uskoro ćete zaboraviti sve ove frustracije u zagrljaju voljene osobe, posebno kasnije u večernjim satima.

STRELAC

Nalazite se u gužvi zbog poslednjih priprema za jedan projekat. Čini se da ste gotovi, ali se pojavljuje nešto novo što treba ispraviti ili doraditi. Nemojte dozvoliti da vas to frustrira. Sve ove nervoze će nestati kada se opustite u zagrljaju voljene osobe, posebno kasno uveče.

JARAC

Napravili ste odlične planove, ali izgleda da će realizacija biti ograničena. Ipak, imaćete priliku da vidite koje osobe podržavaju vaše ideje, a koje ne. U odnosu s emotivnim partnerom bićete komunikativni i dobro raspoloženi, što će vam pružiti olakšanje.

VODOLIJA

Možda danas nećete uspeti završiti sve što ste planirali, ali to neće pokvariti vaše raspoloženje. Neki događaji će vas podstaći i pružiti vam nadu da ćete sve završiti u narednim danima. Očekuje vas mogućnost za novo, divno poznanstvo.

RIBE

Iako ćete se morati potruditi oko poslovnih obaveza i završiti ih u poslednjem trenutku, očekuje vas dobro raspoloženje. Osećate snažan emotivni impuls i intenzitet, pa bi bilo šteta ne podeliti tu strast sa voljenom osobom.

Izvor:Prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *