Menu Close

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE: Ovnovi ispravljaju greške, dok ljubavni obrt čeka mnoge do 5. februara….

Sedmični horoskop Pavela Globe od 29. januara do 4. februara 2023. pruža važne smernice za poslovne odluke i ljubavne izbore svim znakovima horoskopa.

Ovaj poznati ruski astrolog deli svoje mudrosti o pravilnom ponašanju prema sebi i drugima. Jedan od ključnih saveta koje daje određenim znakovima jeste naučiti kako se nositi sa strahovima, inače će ih strahovi preplaviti i ograničiti u ostvarivanju njihovih želja.

Ovan

Ovan će morati pažljivo razmotriti apsolutno sve, čak i sitnice koje se mogu kriti iza tajnog značenja. Pronalaženje ravnoteže između percepcije stvarnosti putem intuicije i razuma bit će ključno.

To će pomoći Ovnovima da postanu srećniji, isprave greške iz prošlosti te odaberu pravi put u ljubavi, prijateljstvu, poslu i karijeri.

Bik

Snovi će imati poseban značaj za Bika, predviđajući budućnost, ali važno je ne shvatiti ih doslovno. Ovo je idealno vrijeme za rješavanje teških pitanja, izbjegavanje odgađanja problema te izbjegavanje nesuglasica koje mogu uzdrmati Bikovu stabilnost.

Također, ovo je povoljan period za stvaranje novih poznanstava, kako ljubavnih tako i poslovnih. Inicijativa, poštovanje i briga prema voljenima bit će ključni.

Blizanci

Blizanci trebaju zapamtiti da je ova nedelja povoljno razdoblje za poslovne odluke, romantiku, opuštanje i nove emocije.

Njihova inicijativa treba biti usmjerena prema odnosima i poslu, s velikom vjerojatnošću uspjeha u ljubavi, na poslu i u poslovanju.

Rak

Rakovi bi trebali intenzivnije komunicirati, postavljati izvodljive ciljeve i planirati budućnost.

Zvijezde i planete su naklonjene, pa je važno iskoristiti taj potencijal. U ovom periodu mogu otkriti razloge svojih prethodnih neuspjeha i problema te iskoristiti propuštene prilike.

Lav

Finansijsko blagostanje i sreća pratit će Lavove. Razdoblje između januara i februara stvorit će odlične uvjete za romansu, poslovna putovanja, nova poznanstva i poslovne aktivnosti.

Neka Lavovi posvete pažnju svojim bližnjima, provedu više vremena s njima i izraze ljubav. Trebali bi izbjegavati miješanje poslovnih i kućnih obaveza, a također će ovo biti izvrsno vrijeme za bavljenje sportom.

Devica

Na poslu, Device mogu doživjeti značajan napredak, pa se preporučuje pokretanje novih projekata i završavanje važnih zadataka. Dijalog i dijeljenje planova i ideja s nadređenima i poslovnim partnerima bit će dobro prihvaćeni.

Fokusiranje na odgovornosti uz očuvanje ljubavi i obitelji bit će ključno.

Vage

Vaga bi trebalo da se kreće više – i bukvalno i figurativno. Dinamika je život, a ova nedelja je dokaz za to. Ovo će biti veoma emotivno vreme, ispunjeno novim i jedinstvenim prilikama.Možete bezbedno ići na poslovna putovanja, jer će promena pejzaža blagotvorno uticati na vaše kreativno raspoloženje, produktivnost, pa čak i šarm.

Škorpija

Ovo je izuzetno povoljno razdoblje za Škorpije. Sada imate priliku češće uživati kod kuće i pozivati prijatelje i rodbinu. Ako poželite, razmislite o promeni okoline putovanjem na odmor. Finansijski poslovi teku glatko poput sata.

Ovo je vreme snage za Škorpije, njihov trenutak. Nemojte bežati od briga i odgovornosti. Važno je dokazati se i truditi se unaprediti svoj život.

Strelac

Strelci će doživeti niz intuicija koje će ih upozoriti na skorašnje promene u životu. Neka šesto čulo i intuicija budu njihovi saveznici. Verovatno će se njihov život transformisati, i to na bolje.

Strelci ne trebaju se plašiti donošenja važnih odluka. U poslu treba pokazati smirenost, a u ljubavi izražavati toplinu, nežnost i brigu.

Jarac

Tokom ovih sedam dana, zvezde i planete mogu učiniti Jarčeve malo strastvenijim, pa bi trebalo pripaziti na izražavanje i lakše odgovarati na kritike.

Ako Jarčevi sve percipiraju bez oštrih emocija, ostaće izuzetno produktivni. Smireni Jarčevi će biti neverovatno šarmantni i privlačni suprotnom polu.

Vodolija

Vodolijama je dat izbor – mogu efikasno raditi u samoci ili se posvetiti kolektivnom radu. Trud da se pronađe srodna duša će se isplatiti, iako ne odmah. Pomoću romantike možete podići raspoloženje.

Vreme je da se trudite da sebe učinite srećnim. Važno je samo unapred razmišljati i planirati sve što treba obaviti u bliskoj budućnosti.

Riba

Budući da se približavate nizu promena, ovih sedam dana će biti izuzetno pozitivno kako biste se pripremili. Preduzmite važne korake za sebe, porodicu ili posao.

Sada je vreme za planiranje stvari unapred u narednim mesecima. Ribe trebaju skupiti hrabrost i preduzeti akciju. Hrabrost i inicijativa su najbolji prijatelji predstavnika ovog horoskopskog znaka.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *