Menu Close

ASTRO UTORAK: Ribe možete se prevariti u proceni i napraviti loš dogovor,Rakovi današnji dan vam donosi lakoću i mogućnost da završite sve što ste planirali na vreme…

Jedan pojedinac iskazuje snažan interes za produbljivanje komunikacije s Vagama. Kako astrološke prognoze utiču na ostale horoskopske znakove?

OVAN

Pažljivo analizirate reči saradnika, jer niste sasvim sigurni u istinitost i korektnost onoga što vam nude. Danas se možete opterećivati sitnicama, usporavajući sami sebe na taj način. Emotivno, pred vama je divan dan, ali očekujete da voljena osoba preuzme inicijativu.

BIK

Atmosfera u kolegijalnom okruženju je dobra, pa lako uspevate da završite svoje obaveze, iako ćete se u ranim prepodnevnim satima brinuti zbog kratkih rokova. Emotivni partner je neuobičajeno pažljiv danas, čak vas može obradovati i sitnim poklonom.

BLIZANCI

Nekih tenzija na poslu će biti, a one vas mogu prilično iscrpiti. Moguće su sitnije provokacije od strane najbližih saradnika i kolega, na koje ne biste trebali reagovati. Veče posvetite samo voljenoj osobi; oboje zaslužujete da se opustite i rasteretite.

RAK

Današnji dan vam donosi lakoću i mogućnost da završite sve što ste planirali na vreme. Nadređeni vas može iznervirati u ranim jutarnjim satima, ali ćete lako preći preko te distrakcije. Susret s voljenom osobom ili prijateljem će vam ulepšati večernje sate.

LAV

Danas želite da pomognete ljudima sa kojima radite, ali moguće je da ćete preuzeti na sebe previše njihovih obaveza, pa ćete biti u zaostatku sa svojima. Šarmantni ste, duhoviti i podsticajno delujete na one s kojima dolazite u kontakt. Moguće je novo poznanstvo gde ćete ostaviti odličan utisak.

DEVICA

Ovo je odličan trenutak za sve vrste dogovora s potencijalnim saradnicima. Očekuju vas susreti gde ćete biti ubedljivi i puni samopouzdanja. U emotivnim odnosima trenutno preovladava strast, i jedva čekate susret sa svojim voljenim bićem. Takođe, povoljno je za nova poznanstva.

VAGA

Moguće je da ćete morati doneti poslovnu odluku oko koje se već izvesno vreme lomite. Savet je da poslušate osobu koja je po godinama ili iskustvu zrelija od vas. Jedna osoba pokazuje veliku zainteresovanost da produbi komunikaciju s vama.

ŠKORPIJA

Vodite računa o svakoj sitnici prilikom obaveza i odavate utisak fokusiranosti i požrtvovanosti. U suštini, uopšte ne razmišljate o poslu, već o osobi s kojom očekujete susret danas ili u nekom kraćem narednom periodu. Nemojte napraviti propust zbog rasejanosti.

STRELAC

Danas imate priliku ostaviti snažan utisak na osobu koju smatrate autoritetom ili se pokazati u najboljem svetlu pred šefovima obavljajući jednu obavezu. Budite spremni da brzo reagujete kada to bude potrebno. Voljena osoba možda neće moći posvetiti dovoljno pažnje.

JARAC

Iako ste malo zabrinuti zbog situacije na poslu, verovatno strahujete bez potrebe. Odradite ono što je do vas, na druge osobe ne možete uticati. Bivši emotivni partner može pokušati uspostaviti kontakt s vama. Razmislite da li ćete pristati na to.

VODOLIJA

Skloni ste popuštanju kolegama i preuzimanju njihovih obaveza ili ispravljanju njihovih grešaka. Sada je vreme da više obratite pažnju na ono što lično morate odraditi. U odnosu s voljenom osobom moguće su povremene napetosti.

RIBE

Budite oprezniji u dogovorima, jer žurite i niste dovoljno fokusirani na ono što vam druga strana govori. Možete se prevariti u proceni i napraviti loš dogovor. Previše sumnjate i opterećujete se time šta voljena osoba radi kada nije pored vas.

Izvor:Prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *